Devlet Bahçeli'den Bülent Arınç'a: 'Çarpıklık ve ahmaklıktır, terör propagandasını açık açık yapmıştır'

Bülent Arınç'a tepki gösteren Devlet Bahçeli, "Nereye varmak, ne yapmak istiyorsun? Nedir seni teröristlere sempatiyle baktıran." ifadelerini kullandı.

Devlet Bahçeli'den Bülent Arınç'a: 'Çarpıklık ve ahmaklıktır, terör propagandasını açık açık yapmıştır'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli TBMM eski Başkanı ve Yüksek İstişare Kurulu Üyesi AKP'li Bülent Arınç'ın Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş'ın tutukluluğu hakkında yaptığı açıklamalara tepki gösterdi.

Devlet Bahçeli, "Bülent Arınç nereye varmak, ne yapmak istiyorsun? Nedir seni teröristlere sempatiyle baktıran. Siyaset eskisi bir şahsın Sorosçu Kavala ile terörist Demirtaş'ı savunması çarpıklıktır. Suçluyu övmek, suça yataklıktır. Devran kitabının okunmasını isteyen bu şahıs terör propagandasını açık açık yapmıştır." ifadelerini kullandı.

Devlet Bahçeli'nin açıklamaları şöyle oldu:

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyesi olan siyaset eskisi bir şahsın Kavala ve Demirtaş’a güzellemeler yapması çarpıklık ve ahmaklıktır.

Bülent Arınç nereye varmak, ne yapmak istiyorsun? Nedir seni teröristlere sempatiyle baktıran.

Siyaset eskisi bir şahsın Sorosçu Kavala ile terörist Demirtaş'ı savunması çarpıklıktır. Suçluyu övmek, suça yataklıktır. Devran kitabının okunmasını isteyen bu şahıs terör propagandasını açık açık yapmıştır.

Devran kitabını yazan Demirtaş teröristtir. Emzikli bebeklerin öldürülmesini, hamile kadınların kurşunlanmasını nasıl izah edeceksin? Aslına mı dönüyorsun! Devranları bırak da Mehmetleri oku.

Özgürlükçü düşünelim diyor, demek istiyor ki teröristler serbest kalsın. Neyin özgürlüğü, elinde silahla dağda gezene özgürlük değil, devletin demir yumruğu lazımdır. Demirtaş teröristtir, Devran isimli kitap ise terör propagandasıdır.

Gemimizin saatlerce güzergahından mahrum bırakılması, gemi personeline müdahale edilmesi skandaldır. Bayrak devletinden izin alınması kuralı çiğnenmiştir. Gerekli nota acilen zaman kaybetmeksizin verilmiştir. Türkiye kimseye eyvallah etmez, bu oalyı kınıyorum.

Etiketler
Bülent Arınç Devlet Bahçeli