Devlet Bahçeli yine tehdidi savundu: 'Alaattin Çakıcı'nın bu ülkeye nasıl hizmet ettiğini bilenler bilir'

Devlet Bahçeli, "Alaattin Çakıcı benim dava arkadaşımdır. Şehidimizin oğludur. Vatan ve millet sevdalısıdır. Üstüne atılı suçların cezasını 20 yıl yatarak ödedi." dedi.

Devlet Bahçeli yine tehdidi savundu: 'Alaattin Çakıcı'nın bu ülkeye nasıl hizmet ettiğini bilenler bilir'

Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısında yaptığı konuşmasında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu tehdit eden Alaattin Çakıcı'ya yine sahip çıktı.

Devlet Bahçeli, "Ülkücüden mafya, mafyadan da ülkücü olmaz. Alaattin Çakıcı'nın bu ülkeye nasıl hizmet ettiğini bilenler bilir." ifadelerini kullandı.

Devlet Bahçeli'nin açıklaması şöyle oldu:

Alaattin Çakıcı benim dava arkadaşımdır. Şehidimizin oğludur. Vatan ve millet sevdalısıdır. Üstüne atılı suçların cezasını 20 yıl yatarak ödedi. Ülkücüden mafya, mafyadan da ülkücü olmaz. Alaattin Çakıcı'nın bu ülkeye nasıl hizmet ettiğini bilenler bilir.

Bilmeyen kendi gibi bilir. Çakıcı bebeklere kurşun sıkmadı, yollara mayın döşemedi, millete ihanet etmedi, askere kurşun sıkmadı. Kılıçdaroğlu, mafya görmek istiyorsa birlikte anayasa hazırladığı teröristlerin suratlarına dikkatle baksın.

Kılıçdaroğlu sokağa çıkmaya korkarken, onlar 31 diplomatımızı şehit eden Asala terör örgütünün peşine düşmüşlerdir.

Kılıçdaroğlu bunlardan anlamaz. Kılıçdaroğlu'na göre Selahattin Demirtaş iddianameleri şeref madalyası olarak taşıyabilecek, Akşener'in evine kahvaltıya gidebilecektir. Selahattin Demirtaş mafya değil midir? Bu terörist Demirtaş'ın taraftar kazanması hayra alamet değildir.

Etiketler
Alaattin Çakıcı Devlet Bahçeli