Fahrettin Koca 'ilişkimi kestim' demişti, Medipol ile olan ilişkisini ağzından kaçırdı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, daha önce "ilişkimi kestim" dediği Medipol Hastanesi'nden bu kez "kendi hastanelerim" diye bahsetti.

Fahrettin Koca 'ilişkimi kestim' demişti, Medipol ile olan ilişkisini ağzından kaçırdı!

Habertürk yazarı Fatih Altaylı’nın Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yla yaptığı telefon görüşmesinde, Koca’nın daha önce reddettiği ‘Medipol’ ilişkisi açığa çıktı.

Fahrettin Koca’yla yaptıkları görüşmede ilk konunun PCR test ücretleri olduğunu belirten Altaylı’nın aktardığına göre Koca konuyla ilgili şöyle dedi:

Fatih Bey, muhalefet partisinden milletvekili arkadaşımız bana hatalı bir suçlama yöneltti. Ben özel hastanelerde 250 TL’den pahalı PCR testi yok demedim. Onun bana ithamı kurucusu olduğum hastanelerde 250 TL’den daha pahalı test yapıldığı yolundaydı. Ben kendi hastanelerimin fiyatı için konuştum. O ise bunu sanki bütün hastaneler için söylemişim gibi beni suçladı. Siz de 500 TL’ye yaptırdım dediniz

“İLİŞKİMİ KESTİM” DEMİŞTİ

Oysa Sağlık Bakanı Koca, Medipol Sağlık Grubu ile arasında bir ilişki olduğunu kesin bir dille reddetmişti. Koca, konuyla ilgili son olarak Mart ayında, bir gazetecinin yönelttiği “Sahibi olduğunuz Medipol hastanesinde doktor ve temizlik elemanları dışındaki personelin zorunlu izne çıkarıldığı söyleniyor bu doğru mu” sorusuna yanıt verirken şu ifadeleri kullanmıştı:

“Bu tip şeylere inanmayın. Bakın ben ilişkimi kestim. Son 1-1,5 yılda oradaki arkadaşlara sorun, beni kaç kez görmüştür. Bu süreçte böyle bir durum asla söz konusu değil. Bu algıları oluşturmak isteyenler var, lütfen bunlara inanmayın.”

Etiketler
Fahrettin Koca Hastane