CHP Bitlis İl Başkanı Veysi Uyanık: Suçsuzluğum yüce mahkeme önünde tescillendi

CHP Bitlis İl Başkanı Veysi Uyanık, kendisiyle ilgili iktidara yakın basın yayın organlarında bir linç kampanyası yürütüldüğünü söyleyerek sessizliğini bozdu.

CHP Bitlis İl Başkanı Veysi Uyanık: Suçsuzluğum yüce mahkeme önünde tescillendi

Kendisiyle ilgili iktidara yakın basın yayın organlarında bir linç kampanyası yürütüldüğünü söyleyen CHP Bitlis İl Başkanı Veysi Uyanık suskunluğunu bozdu.

Bitlis News'te yer alan habere göre, geçtiğimiz günlerde iktidara yakın basın yayın organlarında kendisiyle ilgili çıkan haberleri ile ilgili konuşan Uyanık, iddialar ile ilgili açıklama yapmak için devam eden mahkemenin sonuçlanmasını beklediğini söyledi.

"KUMPAS VE İFTİRAYA MARUZ KALDIM"

Bitlis'te yürüttüğü çalışmalar sebebiyle hedef olduğunu söyleyen Uyanık "Biz Bitlis'te çok kısa sürede ciddi örgütlenme çalışmaları yürüttük. Yaptığımız çalışmalar, ortaya çıkardığımız bazı şeylerle rant odaklarının hesabını bozduk. Bunu görenler, Cumhuriyet Halk Partisinin Bitlis'te ciddi bir siyasi güç olarak siyaset dünyasında söz sahibi olacağını gören kimi çevreler ne yazık ki iftiralara, kumpaslara başvurdular." dedi.

"ALNIMIZ AÇIK"

İktidara yakın medyaya bazı haberler servis edildiğini söyleyen Uyanık “Bir iftiraya maruz kaldım. Hakkımda şikayetçi olundu ve mahkeme sürecimiz devam ediyordu. Bir anda her taraftan konuyla ilgili haberler çıkmaya başladı. Oysaki iftira sonucu açılan yargılandığım davada şikayetçi bile yoktu.

Ancak mahkeme devam ediyordu, açıklama yapmak için sonuçlanmasını bekledim, çok şükür beraat ettim. Suçsuzluğum yüce mahkeme önünde de tescillenmiş oldu. Cumhuriyet Halk Partisi olarak iktidara yürüdüğümüzü artık herkes görüyor. Bu yürüyüşe ket vurmak isteyenlerin elinde karalama kampanyaları ve çamur atma dışında birşey gelmemektedir.

Bu tür iftiralar bizleri yıldırmaz, yolumuzdan döndürmez. Cumhuriyet Halk Partisi savaş meydanlarında kurulmuş, her türlü güçlüğün üstesinden gelerek bugünlere kavuşmuş bir partidir. Partimizin Bitlis il örgütü olarak çalışmalarımıza kesintisiz devam edeceğiz." dedi.

Etiketler
Bitlis Mahkeme