Muhittin Böcek'i ziyaret eden Kılıçdaroğlu'ndan hastane çıkışı açıklama

Hastanede tedavi gören Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i ziyaret eden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu çıkışta basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i, iki ayı aşkın süredir tedavi gördüğü Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, "Belediye başkanı arkadaşımızı gayet iyi gördüm. Birlikte yürüyüşe çıkacağız" dedi.

Kılıçdaroğlu, koronavirüs tedavisi sonrası akciğerlerindeki rahatsızlık nedeniyle 64 gün kaldığı yoğun bakımdan normal servise alınan Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i hastane odasında ziyaret etti.

Ziyaret sonrası kısa bir açıklama yapan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, "Belediye Başkanımızı gayet iyi gördüm. Kendisi ile sohbet ettik, espri yaptık. Birlikte yürüyüşe çıkacağımızı söyledik. 7 Mehmet'te ısmarladığı yemekten ne kadar memnun kaldığımı anlattım. Belediye Başkanımızın sağlığı ile bu derece yakından ilgilenen sağlık çalışanlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun hastane ziyaretinden çıkışında oldukça neşeli olduğu gözlendi.

(ANKA)

Etiketler
Muhittin Böcek Antalya Kemal Kılıçdaroğlu Hastane