Erdoğan Anıtkabir'de Ata'nın huzurunda: Türkiye başarıdan başarıya koşuyor

29 Ekim dolayısıyla Anıtkabir'e çıkan Erdoğan, 'Türkiye bugün demokrasiden, özgürlüklere her alanda başarıdan başarıya koşmaktadır' dedi.

Erdoğan Anıtkabir'de Ata'nın huzurunda: Türkiye başarıdan başarıya koşuyor

Türkiye Cumhuriyeti'nin 97. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanı, Anıtkabir'i ziyaret etti.

Atatürk'ün mozolesine çelenk bırakan Erdoğan, Anıtkabir Özel Defteri'ne şu ifadeleri yazdı:

''Aziz Atatürk; Cumhuriyetimizin 97. yıl dönümüne kavuşmanın mutluluğunu yaşadığımız bu özel günde bir kez daha huzurundayız. Zat-ı alinizi, Kuruluş Savaşımızın tüm kahramanlarını ve aziz şehitlerimizi rahmetle yad ediyor ve gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Bize emanetiniz olan Cumhuriyet'i ileriye taşımak hedefleri ve hayalleri ile buluşturmak için vargücümüzle çalışıyoruz. Türkiye bugün demokrasiden özgürlüklere savunmadan ekonomiye sağlıktan dış politikaya kadar her alanda başarıdan başarıya koşmaktadır.

Ülkemizin önünü kesmeye yönelik içeriden ve dışarıdan gelen saldırılar mücadele azmimizi güçlendirmekte, kararlılığımızı daha da artırmaktadır. Zaferlerle dolu şanlı mazimizden cesaret alarak birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde ortak geleceğimize doğru yürümeye devam edeceğiz. Ruhud şad olsun.''

Etiketler
29 Ekim 2020 Türkiye