Demirtaş'tan Erdoğan'lı video: 6-8 Ekim olaylarında yalanlara değil, gerçeklere kulak verin lütfen

HDP Genel Merkezi'nin hazırladığı ve Erdoğan'ın konuşmalarından oluşan bir video paylaşan Selahattin Demirtaş, "Yalanlara değil, gerçeklere kulak verin lütfen." ifadelerini kullandı.

Demirtaş'tan Erdoğan'lı video: 6-8 Ekim olaylarında yalanlara değil, gerçeklere kulak verin lütfen

GERÇEK GÜNDEM- HDP’lilerin hedef alındığı, seçilmiş belediye başkanı Ayhan Bilgen'in tutuklanarak görevden alındığı, 6 yıl sonra başlatılan Kobani olayları soruşturmasında iktidar cephesi eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı ve partisini suçladı.

Demirtaş bu suçlamaların ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın konuşmalarının derlendiği bir video paylaşan Selahattin Demirtaş, "Yalanlara değil, gerçeklere kulak verin lütfen." notunu düştü.

İşte o video:

BAHÇELİ DEMİRTAŞ'I SUÇLAMIŞTI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kobani olaylarından Demirtaş'ı sorumlu tuttu.

6-8 Ekim olaylarıyla ilgili yürütülen soruşturmanın ucu nereye dayanıyorsa dayansın oraya kadar gidilmeli, 35 ilimizde, 68 ilçemizde halkı sokağa döken, 53 kişinin ölümüne neden olan bölücü alçaklara en ağır ceza verilmelidir. 212 okul binası, 3 bin işyeri, 263 kamu binası, 190 banka, 75 PTT şubesi, 80 siyasi parti binası, 340 sivil otomobil, 216 resmi otomobil, 30 dernek binası 6-8 Ekim istila girişiminde kullanılamaz hale gelmişti.Kobani bahanesiyle Türkiye’yi yakıp yıkanlara talimat Kandil’den verilmişti. CHP’nin övdüğü, İP’in değer verdiği terörist Demirtaş bu olayların bir numaralı sorumlusudur.

Etiketler
Kobane eylemleri gözaltılar Selahattin Demirtaş HDP