Kuvayi Milliye Partisi: Partimiz 29 Ekim 1923 ayarlarına dönmek için kurulmuştur

Geçtiğimiz Ağustos ayında kurulan Kuvayi Milliye Partisi'nden bir açıklama geldi.

Kuvayi Milliye Partisi: Partimiz 29 Ekim 1923 ayarlarına dönmek için kurulmuştur

Partiden yapılan açıklama şöyle;

Kuvayi milliye partisi, 20 ağustos 2020 tarihinde kurularak yasal zeminde meşruluğunu ilan etmiştir.

Türk halkının yüreğinin en derinlerinde Vatan, Millet ve Mustafa Kemal Atatürk devrimlerinin devamının sağlanması ve Türkiye cumhuriyeti Devletinin 29 Ekim 1923 ayarlarına geri dönmesi için kurulmuş bir partidir.

En önemli hedefi, Atatürk devrimlerini yaşatmak ve daha ilerilere taşımaktır.
Acil olarak üzerinde durduğumuz konuların başında eğitim sistemi geldiği gibi Türk halkının örf adet yapısına uygun eğitim modelini ortaya koymak olacaktır.

Bu eğitim modeli, düşündüren, araştıran, eleştiren ve bilimsel bilgiyi hedefleyen bireylerin yetiştiği bir eğitim modeli olacağı gibi bu model hukumetlerin değişmesi durumunda dahi kanunlarla korunarak degistirilemeyecektir.

Köy enstitülerinin günümüze uyarlanmış bir şekli olacaktır. Kendine güvenen, düşüncelerini açıkça ifade eden, çağdaş nesiller yetiştirmek hedefimiz olacaktır.
Tarım alanlarında kooperatiflesmeyi teşvik ederek, daha az emek ile daha çok ürün elde etmek amacımız olacaktır.

Bazı bölgelerde birbirine yakın köyleri birleştirtirerek, alt yapısı çok iyi olan kasabalar inşa edeceğiz. Bu kasabalarda, ziraat mühendisleri, gıda mühendisleri ve veterinerler bulunduracagiz.

Köylü ürününü eker iken hiç bir şeyi tesadüfe bırakmayacak, ekim ve dikim dahil her şey kayıt altına alınacak böylece oluşabilecek aksiliklerin önüne geçilecektir.
Türkiye yedi bölgeden oluşan çok değerli topraklara sahip, aynı anda dört iklimi yaşayan bir ülkedir.

Bu bereketli topraklarda, üretime destek ve teşvik ettiğimiz halkımız ürettiklerinin yöneticisi olacak ve ürettiklerini ilk elden kendi halkının hizmetine sunacaktır.
Sanayi ve teknoloji de, ilk olarak Rusya, hindistan, japonya İran ve Pakistandan teknolojik destekli bilim insanları transfer edilecektir.

Üniversitelerimiz azaltilacak, eğitim kalitesi arttirilacaktir. Üniversitelerimizin, lise dengine düşürülmesinin önüne geçilecektir.

İmam hatip liselerinin yerine teknik liselerin çoğaltılması sağlanacaktır.
Türkiye de öğrencilerimiz Türk halkının refahı ve çıkarlarını düşünecek şekilde egitileceklerdir.

Amacımız, ucuz vaadlerde bulunarak halkı kendi özünden ve kökünden uzaklaştırmak olmayacak, aksine genetik hafızasında kayıtlı olan Kuvayyi milliye ruhunu ayağa kaldırmak, emperyalist devletlerin kuşatması altında bütün yokluk ve çaresizliğe rağmen Atatürk 'ün yanında durmuş Cumhuriyeti Atatürk ile beraber kurmuş olan o Tam bağımsız sevdalısı Türk milletini tekrar 29 Ekim 1923 de kurulan cumhuriyetin cumhuriyetçi halkı noktasına getirmek olacaktır.

ERCAN YESARİ YİĞİT KİMDİR?

1965 Izmir dogumlu. 9Eylül Sinema-TV bölümü mezunu.Kurmlar Sosyolojisi alanında yüksek lisans yaptı.Tarih alaninda doktora yaptı.

Kitapları; Beni öldürdüler ey halkım sıra Turkiye'mde,Ikinci Kemal,Yanlış bilinen Türk ve Osmanlı tarihi, Ben Atatürk, Artova'nin beş bin yillik tarihi,Bir uzaylinin Türkiye notları.

Senaryoları: Ben Mustafa Kemal, Kurtuluş Yolu,Umuda dönüş, Koca Yusuf, Kurtdereli Mehmet Pelivan, Koca Seyit. Onbaşı.

Tiyatro eserleri: Canakkle bir destandir,Yağ satarım bal satarım ulkemi satarım,Guzel Türkiyem

Siir kitabı: Lolita sevgilim ol.

Etiketler
Muş Ağustos