Muharrem İnce: Türkiye'nin İttifak-ı Milli ittifakına ihtiyacı var

Muharrem İnce'nin 'Memleket Hareketi' bugün Sivas'ta başlıyor.

Muharrem İnce'nin 'Memleket Hareketi' bugün Sivas'ta başlıyor. İnce sabahın erken saatlerinde İstanbul Havalimanı'ndan Sivas'a doğru hareket etti.

İnce, havalimanından çıkışta yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

Türkiye'nin İttifak-ı Milli ittifakına ihtiyacı var. İktidar gitmekten korkuyor, muhalefet de muhalefet yapmaktan korkuyor. Gençler umutsuz, yurtdışına gitmek istiyor. Dokunsan yıkılacak bir iktidar var ama maalesef muhalefetin oyu artmıyor. Vatan haini demesinler diye ürkek bir muhalefet var. Dokunsan yıkılacak bir iktidarla ürkek muhalefet arasına sıkışmış bir Türkiye bize yakışmıyor.

İNCE: "PARTİ İÇİ MUHALEFET HAREKETİ DEĞİLİZ"

Biz Memleket Hareketi olarak ülkenin gidişatından kaygı duyanlarız. Tünelin ucundaki ışığı göstermek isteyenleriz. Biz muhalefet hareketi değiliz, parti içi muhalefet hareketi hiç değiliz. Bizim derdimiz muhalefete muhalefet etmek değildir.

"MEMLEKET HAREKETİNE KİMLERİ İSTEMİYORUZ?"

Türkiye'nin yeni bir tek adam partisine ihtiyacı yoktur. Memleket Hareketi bir tek adam hareketi değil, ortak akıl hareketidir. Kadromuz gönüller ordusudur. Gönül köprüsü kuracağız. Memleket Hareketi'ne siftahsız kepenk kapatan esnafları, umudunu yitirmiş gençleri, şiddete uğrayan kadınları, asgari ücretle çalışıp kıdem tazminatına göz dikilen işçileri, huzursuz muhafazakarları davet ediyorum, kendilerini yalnız hisseden Atatürkçüleri davet ediyorum, düzeni değiştirmek isteyen solcuları davet ediyorum. Çağrım hepinizedir.

Bizim önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü kabul etmeyenleri istemiyoruz, terör örgütleriyle ülkemizin aleyhine çalışanlarla haşır neşir olanları istemiyoruz. Çocuğa ve kadına şiddeti yüksek sesle kınamayanları, sokaktaki dostlarımıza kötü davrananları istemiyoruz. Siyasetten zenginleşmek isteyenleri istemiyoruz.

MEMLEKET HAREKETİ'NİN FİNANSÖRÜ KİM?

Türkiye'de 92 tane parti var kimseye sormuyorlar finansörlerini. Kiraladığımız bu otobüs var, 10 arkadaş 1 yıllığına kiraladık. Bize milyonlar lazım değil, bize yürek lazım.

Etiketler
Sivas İttifak Muharrem İnce Türkiye