Gökçe Gökçen: Dolar yükseliyor, Berat Albayrak nerede?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökçen: “Genç işsizliği, döviz kuru, beyin göçü çığ gibi artarken gençlere ‘siz susun’ diyenlerin diyecek hiçbir lafı yok mu?”

Gökçe Gökçen: Dolar yükseliyor, Berat Albayrak nerede?

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen, Türk Lirasının değer kaybetmesi ve genç işsizliği hakkında açıklamalarda bulundu.

Gökçen, “Türlü müdahalelere rağmen Dolar hızla yükselmeye devam ediyor. Aynı tesisleri üçüncü kere açmak için bile kamera karşısına koşan yetkililerden çıt yok. Hazine ve Maliye bakanı Berat Albayrak nerede? Biz gençler olarak hayata neden bu kadar borçlandığımızı öğrenmek istiyoruz!” dedi.

Gökçen, “Yıllardır aralıksız fakirleşiyoruz. İş bulamıyoruz, üretemiyoruz, eğlenemiyoruz, gezemiyoruz. Genç işsizliği, döviz kuru, beyin göçü, şiddet, baskı çığ gibi artarken gençlere ‘siz susun’ diyenlerin diyecek hiçbir lafı yok mu?” ifadelerini kullandı.

Gökçen, sözlerini “Daha ne lazım çıkıp halktan ve gençlerden özür dilemeniz için? Daha ne kadar kötü olabilir? Sıkıldık artık oyalamalarınızdan ve rakamları eğip bükmenizden. Biz yaşadığımızı biliyoruz ve mutlu değiliz. Bu halka çok büyük bir borçla iktidarı kaybedeceksiniz.” şeklinde sonlandırdı.

Etiketler
Berat Albayrak Döviz