Kaftancıoğlu: 'Sözlerimin arkasındayım'

CHP İstanbul il başkanı Canan Kaftancıoğlu, "Basında yer alan haberleri üzülerek takip ediyorum ancak cevap vermek yerine her zaman olduğu gibi çalışmayı tercih ediyorum" dedi.

Kaftancıoğlu: 'Sözlerimin arkasındayım'

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, CHP İstanbul il başkanı Canan Kaftancıoğlu'yla görüşmesini köşesine taşıdı.

Selvi şunları yazdı:

CHP’nin yeni yönetimi bu hafta sonu belirlenecek. O nedenle CHP kulisleri çok hareketli. Bu arada liste savaşlarının yaşandığı parti meclisi seçimleriyle ilgili olarak İstanbul il başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun gazeteci İsmail Saymaz’a yaptığı açıklamanın ateşi küllense de içten içe tartışma sürüyor.

Kaftancıoğlu’na “Tuncay Özkan ve Yıldırım Kaya’nın seçilmemesi için elimden geleni yaptım” sözlerini sordum. Sözlerinin arkasında durdu. Ama “37. olağan kurultayımız tüm vatandaşlarımıza aktarmak sorumluluğunda olduğumuz genel başkanımızın 2. yüzyıl beyannamesi ve kurultay delegelerimizin yine genel başkanımızın 80 kişilik listesinden özgür iradeleri ile tercih yapmaları sonucu tamamlanmıştır.

Bizim için kurultay bitmiş olup sahadaki işlerimize odaklanma zamanı. Ben de onu yapıyorum. Basında yer alan haberleri üzülerek takip ediyorum ancak cevap vermek yerine her zaman olduğu gibi çalışmayı tercih ediyorum.

Tek sorumluluğumuzun hedef iktidar olduğunu unutmadan”

NE OLMUŞTU?

Kaftancıoğlu, gazeteci İsmail Saymaz'a yaptığı açıklamada, "Evet biz bu listeyi hazırladık. Bu listede Yıldırım Kaya ve Tuncay Özkan yok. Neden yok? Çünkü onların girmesini istemedik ve onların seçilmemesi için elimden geleni yaptım" ifadelerini kullanmıştı.

Etiketler
Canan Kaftancıoğlu