Mehmet Metiner ve Soylu cephesinde sular durulmuyor! Bu sözlerle yüklendi

Önceki gün CNN Türk ekranlarında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve AKP’li Mehmet Metiner arasında yaşanan tartışma gündem oldu. Metiner ile Soylu arasındaki tartışmanın alevi dinmiyor...

Mehmet Metiner ve Soylu cephesinde sular durulmuyor! Bu sözlerle yüklendi

Mehmet Metiner'in 'FETÖ’cüler göreve getiriliyor' sözleri üzerine CNN Türk yayınına bağlanan İçişleri Bakanı Soylu “Ben hükümetimizin politikalarını yürüten bir insanım. Bu laflar benim ağrıma gider. Hayatı risk içerisinde olan bir adamım.” diyerek Metiner’e yanıt verdi.

Mehmet Metiner'in konuşmak için müsaade istemesine de tepki veren Soylu, "Ben müsaade falan etmiyorum. Siz söyleyeceğinizi söylediniz. Hayırlı akşamlar diliyorum" diyerek telefonu kapattı. Metiner telefonun kapatılmasına sinirlenerek, “ Şamar oğlanı mıyız?” dedi.

Fakat tartışma önceki gün Metiner’in Twitter’dan yayınladığı bir yazıyla tekrar büyüdü.

METİNER'DEN YENİ PAYLAŞIM

AKP'li Mehmet Metiner, Twitter hesabından yaptığı bir paylaşım ile dikkat çekti. Soylu'ya gönderme olduğu düşünülen paylaşımda Metiner, "Yeryüzünde kibir abideleri gibi dolaşanlar bilsinler ki tahtları gittiğinde bahtları kötü olur." diye yazdı.

Metiner'in paylaşımı şu şekilde:

"Güce göre yelken açanlar bilsinler ki asıl güç sahibi Allah’tır. Allah’tan başka galip yoktur. Devran döner bir gün. Yeryüzünde kibir abideleri gibi dolaşanlar bilsinler ki tahtları gittiğinde bahtları kötü olur. Ayakları yerde olanın gönlü toprak gibi olur. Toprak gibi ol.

'Reis’i seviyor gibi görünerek!' deyip şahsımıza edepsizce saldıranlar türedi. 15 Temmuz’da kimin Reis’i ölümüne sevdiğini herkes gördü Bizim sevgimizi/sadakatimizi ölçecek olanın alnını karışlarız. Sevmiyor olsak bunu diyecek/gösterecek yüreğe sahibiz. Reis bizi bilir."

Mehmet Metiner ve Soylu cephesinde sular durulmuyor! Bu sözlerle yüklendi - Resim : 1

Mehmet Metiner ve Soylu cephesinde sular durulmuyor! Bu sözlerle yüklendi - Resim : 2

Etiketler
CNN Türk Alevi Mehmet Metiner