Erdoğan'ın gençlerle yayını kurgu muydu? Sufle verirken sesini ayarlayamadı: 'Gurur duyuyorum'

Erdoğan, YKS öncesi gençlerle video konferans yöntemiyle bir araya gelerek onların sorularını yanıtladığı programda 'gençlerin soracağı sorular önceden mi verildi?' sorusuna neden olacak bir görüntü ekrana geldi. Ayrıca bir de sufle sesi yayına yansıdı.

GERÇEK GÜNDEM- Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün akşam YKS öncesi gençlerle video konferans yöntemiyle bir araya gelerek onların YKS, sosyal medya ve koronavirüs salgınına ilişkin sorularını yanıtladı.

Ertelenmesi istenen YKS için "Öğrencilerin bir ay daha sınav stresi yaşamalarını istemedik" diyen Erdoğan'ın canlı yayını YouTube ve Twitter gibi platformlarda devam ederken, pek çok genç izleyiciden "Oy moy yok", "Sandıkta görüşürüz" gibi tepki yorumları geldi.

Bu yorumların ardından yayın yorumlara kapatılırken, gençlerin tepkisi #OyMoyYok etiketiyle sosyal medyaya da taşındı.

SORULAR GENÇLERE ÖNCEDEN Mİ VERİLDİ?

Edoğan'ın gençlerle yaptığı videokonferasnta ekrana gelen bir görüntü, 'Sorular gençlere önceden mi verildi?' yorumlarına neden oldu.

Programa Diyarbakır'dan katılan gence soru sormadan önce kağıttan bir yazı gösterildi. Yazıda Diyarbakırlı öğrencinin Erdoğan'a soracağı sorunun yazılı olduğu tahmin edilirken, bir başka öğrenciye ise arkadan sufle verildiği de ekrana yansıdı.

Kayseri'den yayına katılan öğrencinin Erdoğan soyadını taşıması üzerine, Recep Tayyip Erdoğan gence "Ahmet can akarabalığımız var mı?" diye sordu.

Kayserili öğrenci ise "Yok maalesef Hocam, Başkanım" diye yanıt verdi.

O esnada geriden bir sesin 'Gurur duyuyorum' dediğinin duyulmasının ardından Kayserili genç " Gurur duyuyorum bu arada aynı soyadını taşıdığımız için" dedi.