Dursun Çiçek'ten Yaşar Büyükanıt hakkında dikkat çeken iddia: 'Niye konuşmadığını biliyorsunuz'

Dursun Çiçek, "Dolmabahçe görüşmesinde, orada anlaştılar. Bizim bildiğimiz özel nedenler." ifadeleriyle Yaşar Büyükanıt'ın Erdoğan ile anlaştığını söyledi.

Dursun Çiçek'ten Yaşar Büyükanıt hakkında dikkat çeken iddia: 'Niye konuşmadığını biliyorsunuz'

Emekli Kurmay Albay ve eski CHP Milletvekili Dursun Çiçek, Halk TV'de Enver Aysever ile Ayrıntılar programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Dursun Çiçek Yaşar Büyükanıt hakkında, "Büyükanıt'ın niye konuşmadığını biliyorsunuz. Dolmabahçe görüşmesinde, orada anlaştılar. Bizim bildiğimiz özel nedenler. Ailevi nedenler. Devletle ilgisi yok." ifadelerini kullandı.

Dursun Çiçek'in açıklamaları şöyle oldu:

Yani, Cumhuriyetçi, Kemalist gelenek darbeci o darbeci değil. Böyle bir algı. Bunun en büyük sponsoru da FETÖ.

Yaşar Büyükanıt hakkında

Bildirisi var, e - muhtıra. Rezaletti tabii. Anayasa değişti. Arkasından daha güçlü iktidara geldiler. Sonucunu planlayamadı. Belki de planlayarak bunu yaptı.
Büyükanıt'ın niye konuşmadığını biliyorsunuz. Dolmabahçe görüşmesinde, orada anlaştılar. Bizim bildiğimiz özel nedenler. Ailevi nedenler. Devletle ilgisi yok. Bize gelen bilgiler o yönde. Tabii kaynaklar da önemli kaynaklar.

Darbe düşünülmediğine göre tek seçenek kalıyor. İstifa etmek. Zaten onu da Işık Koşaner yaptı. Ama sonuç değişmedi. Silah arkadaşlarımı koruyamıyorum, masum insanlar mağdur oluyor, cumhurbaşkanına, başbakana anlatamıyorum o yüzden istifa ediyorum, görevimi yapamıyorum dedi.

Etiketler
Dolmabahçe Dursun Çiçek