Faik Öztrak: Kadınlara hakaret etme cesaretini bu troller kimlerden alıyor?

HDP’nin tutuklu eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş, sosyal medya sitesi Twitter’da V.M. tarafından hedef alındı. CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Başak Demirtaş'a yapılan çirkin saldırıya tepki gösterdi.

Faik Öztrak: Kadınlara hakaret etme cesaretini bu troller kimlerden alıyor?

HDP’nin tutuklu eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş, sosyal medya sitesi Twitter’da V.M. tarafından hedef alındı.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Başak Demirtaş'a yapılan çirkin saldırıya tepki gösterdi.

Basın toplantısı düzenleyen Öztrak, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Sayın Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'a bir yeşil benekli tarafından edepsizce bir saldırı oldu. Bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz, lanetliyoruz. Bu nefret dilinin sahibi en ağır şekilde cezalandırılmalıdır. Diğer edepsizlik de İstanbul İl Başkanımız Canan Kaftancıoğlu'na yapılmıştır. Hukuki girişimlerimizi başlattık. Bu edep, ahlak dışı ifadeleri de şiddetle kınıyor, lanetliyoruz.

Toplum önündeki kadınlara hakaret etme, cinsiyetçi ayrım dilini kullanma cesaretini bu troller kimlerden alıyor? Hesabına yeşil benek koyan herkes istediğine hakaret etme cesaretini nereden buluyor? Bu mafyatik troll siyasetinin söylemleri bu toplumun örfüne, adetine yakışmıyor."

Etiketler
Selahattin Demirtaş Başak Demirtaş Faik Öztrak Hakaret