İnce, Marmaris'teki 300 odalı Saray'ı ne yapacağını açıkladı

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Şanlıurfa'da vatandaşlara seslendi.

Muharrem İnce'nin konuşmasından satır başları şöyle:

Peygamberler şehri Şanlıurfa'da ilk kez söylüyorum. Dünyanın en büyük islami Bilimler Üniversitesi'ni Şanlıurfaya kuracağım.

Hayvancılara sesleniyorum. Zamanında çobanlık yapmış biri olarak söylüyorum. Çobanların sigorta primini devlet ödeyecek.

Size sözüm olsun bu tarihi not edin 1,3 milyon alanı suyla buluşturacağız .

Mercimeğin buğdayın ana vatanı burası. Ama ne yazık ki Kanada'dan, Rusya'dan alıyoruz.

O TRT'yi 1 hafta içinde devletin kanalı yapacağım.

Harran'da silah sesiyle değil, traktör sesiyle uyanacağız.

Ben Saray'da yaşamayacağım. O Saray'a 2 milyar dolar para harcadı. O Saray'ı bu ülkenin gençlerine vereceğim. İstanbul'da 5 saray kullanıyor, onları da kullanmayacağım. Marmaris'e de 300 odalı yazlık saray yaptırıyor. İlk kez Şanlıurfa'da açıklıyorum; Bu 300 odalı Saray'ı ne yapacağım! Marmaris'teki 300 odalı Saray'ı engelli vatandaşlarımıza tahsis edeceğim.

Onlar Türkiye'yi Washington'dan Brüksel'den yönetiyorlar ben Türkiye'yi Ankara'dan yöneteceğim.

"TÜRKİYE'DE FAKİRLER DE MUTSUZ ZENGİNLER DE"

24 saat içinde OHAL'i kaldıracağız, hemen. Bayramda Demirel'in yaptığı köprü ücretsiz, Erdoğan'ın yaptığı köprü ücretli. Erdoğan'ın yaptığı köprüden 114 TL gidiş 114 tl geliş ödüyorsunuz. Türkiye'de fakirler de mutsuz zenginler de. Zenginler malını yurtdışına kaçırıyor. Çünkü gelecek korkuları var. Geleceklerini göremiyorlar. Ama meydanlara gelip 'Sana ekonomi öğretirim' diyorlar, ben de diyorum ki önce diplomanı görelim.

"ERDOĞAN'IN DİPLOMASINI ARADIK BULAMADIK"

Geçenlerde yandaş gazetecinin biri dedi ki Erdoğan'ın diplomasını FETÖcüler çalmış. FETÖ'cüler de açıklama yaptı: "Çalacaktık ama aradık bulamadık."

Sayın Erdoğan, meydanlarda arkamdan konuşma. Sana teklifim var, istediğin kanalda, istediğin saatte, prompterını, danışmanlarını hepsini al gel, bana ekonomi öğret.

Etiketler
Muharrem İnce Mitingleri Marmaris Şanlıurfa Muharrem İnce