Davutoğlu ailesinden Rakel Dink'e destek telefonu

Eşi Sare Davutoğlu ile birlikte Rakel Dink'i arayan Ahmet Davutoğlu, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Davutoğlu ailesinden Rakel Dink'e destek telefonu

Suikast sonucu öldürülen gazeteci Hrant Dink anısına kurulan Uluslararası Hrant Dink Vakfı, dün yaptığı bir açıklamayla, vakıf yetkileri ve Dink’in eşi Rakel Dink’in ölümle tehdit edildiği elektronik postalar aldıklarını duyurdu. Açıklamada mesajlarla ilgili Şişli Emniyeti ve İstanbul Valiliği'nin yazılı olarak bilgilendirildiği de ifade edildi.

mının ardından toplumun birçok kesiminden Dink Vakfı’na destek mesajları geldi.

DAVUTOĞLU AİLESİNDEN RAKEL DİNK’E TELEFON

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, Hrant Dink Vakfı ve Rakel Dink'e gönderilen tehdit mesajları üzerine, Rakel Dink'i arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

Davutoğlu, Dink'e, maruz kaldıkları tehdit mesajlarını öğrenince çok üzüldüğünü, bu gibi olayların, hukukun üstünlüğü ve işlevsel demokratik yapı ile çözüme kavuşacağını vurguladı.

Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu da Rakel Dink ile görüşerek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Rakel Dink, Davutoğlu ailesine temennileri için teşekkür etti.

Davutoğlu ailesinden Rakel Dink'e destek telefonu - Resim : 1

Bu arada Gelecek Partisi de resmi Twitter hesabından, hem vakfa hem de Rakel Dink'e yönelik tehdit mesajlarını kınadıklarına dair bir bildiri yayınladı.

Etiketler
Ahmet Davutoğlu Telefon