Saray'ın Fatih Sultan Mehmet paylaşımına çarpıcı yanıt: Birileri aynı kaderi yaşayacak

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın 'Fetih' paylaşımına Baş'tan "Ve birileri aynı kaderi yaşayacak..." yanıtı geldi.

Saray'ın Fatih Sultan Mehmet paylaşımına çarpıcı yanıt: Birileri aynı kaderi yaşayacak

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, İstanbul'un fethinin 567. Yıldönümü nedeniyle sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Kalın, Fatih Sultan Mehmet'in bir portresini, "Fatih tahta çıktığında Avrupalılar “Genç ve toy bir şehzade sultan oldu” diye sevindiler. İstanbul’un fethiyle derin bir şok yaşadılar. Fetih, tarihin seyrini değiştirdi. Birileri o şoku hala atlatamadı." notuyla birlikte paylaştı.

"BİRİLERİ AYNI KADERİ PAYLAŞACAK"

İbrahim Kalın'ın yaptığı paylaşıma Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş'tan çarpıcı bir yanıt geldi.

Haydar Baş'ın ölümünün ardından 29 yaşında BTP Genel Başkanı seçilen Hüseyin Baş, Kalın'ın bu paylaşımını alıntılayarak "Ve birileri aynı kaderi yaşayacak..." notunu düştü.

Saray'ın Fatih Sultan Mehmet paylaşımına çarpıcı yanıt: Birileri aynı kaderi yaşayacak - Resim : 1

Genç genel başkan, bu paylaşımı ile hem Saray'a 'gidicisiniz' mesajı verdi hem de kendisinin 29 yaşında genel başkan seçilmesini eleştirenlere Fatih Sultan Mehmet'i hatırlatarak gönderme yaptı.

Etiketler
Cumhurbaşkanlığı İbrahim Kalın Saray