Erdoğan, canlı yayında Bakan Bekir Pakdemirli ve protokol üyelerine fırça attı

Erdoğan'dan Ilısu Barajı Enerji Santrali 1. Tribün Devreye Alınma Töreni'ne Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ve protokol üyelerine damga vuran fırça.

GERÇEK GÜNDEM - AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli tarafından gerçekleştirilen Ilısu Barajı Enerji Santrali 1. Tribün Devreye Alınma Töreni’ne video konferansla katıldı.

VALİLER, AKP'Lİ VEKİLLER VE AKP TEŞKİLAT ÜYELERİNE FIRÇA

Erdoğan, televizyonların da canlı yayınladığı törende konuşmasını yaptıktan sonra Bakan Pakdemirli ve sosyal mesafe kuralına uymayan, aralarında Valiler, AKP milletvekilleri, AKP il teşkilatlarının bulunduğu protokole fırça attı.

CANLI YAYINDA PROTOKOLE SOSYAL MESAFE VE MASKE FIRÇASI!

Erdoğan önce sosyal mesafeye dikkat etmeyen protokolü, "Fiziki mesafeye dikkat edelim. Öyle kol kola yok, dirsek dirseğe yok. Şöyle bir sosyal mesafe yapalım. Fiziki mesafe yapalım. Çok yakınız, çok yakınız..." diye fırçaladıktan sonra maske takmayan protokol üyelerine de fırça attı.

UYARISI DİKKATE ALINMAYINCA BAKAN PAKDEMİRLİ'YE SESLENDİ

Erdoğan, uyarısının dikkat alınmamasına sinirlenerek Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'ye seslendi ve "Bekir Bey maskesi olmayan arkadaşlarımıza da maske verelim" dedi.

Erdoğan, daha sonra ise, "Önce tedbirimizi alalım ki, milletimizden de tedbir isteyelim. Çok yakınız birbirimize, çok yakınız. Bu mesafeye dikkat edelim" diyerek protokole yönelik uyarısını sürdürdü.

İŞTE ERDOĞAN'IN MİLYONLARIN GÖZLERİ ÖNÜNDE, CANLI YAYINDA BAKAN PAKDEMİRLİ VE PROTOKOL ÜYELERİNİ FIRÇALADIĞI O ANLAR:

Etiketler
Bekir Pakdemirli