Milyonlar koronavirüs ile mücadele beklerken Erdoğan muhalefeti hedef aldı

Koronavirüs tedbirlerinin görüşüldüğü kabine toplantısı sonrası Erdoğan muhalefeti hedef alan açıklamalarda bulundu.

Milyonlar koronavirüs ile mücadele beklerken Erdoğan muhalefeti hedef aldı

Kabine toplantısının ardından milyonlarca vatandaş koronavirüs tedbirlerini beklerken AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan yine muhalefeti hedef aldı.

Erdoğan, "Milletvekili pazarı kurmaktan terör örgütleriyle ittifaka, her türlü kepazeliği sergileyip üzerini demokrasi kılıfıyla örtmeye çalışanlar için yolun sonu görünmüştür." ifadelerini kullanarak muhalefeti hedef gösterid.

Erdoğan'ın açıklamaları şöyle oldu:

Ülkesine ve halkına hizmet için koşturan kamu görevlilerine pusu kuranları, darp edenleri asla unutmayacağız.

Siyasette kurdukları ittifakı, sahada devlete saldırmak üzere genişletenlerin hesabını millerimiz sandıkta görecek.

Milletvekili pazarı kurmaktan terör örgütleriyle ittifaka, her türlü kepazeliği sergileyip üzerini demokrasi kılıfıyla örtmeye çalışanlar için yolun sonu görünmüştür.

Buldukları her fırsatta darbe, kaos çığırtkanlığı yapanlar cevabını milletimizden alacaklardır. Ülkenin ortak değerlerini istismar ederek yıllarca ayakta kalanların foyaları birer birer ortaya çıkıyor. Türkiye önümüzdeki dönemde sadece salgını yenmekle kalmayacak, bu hastalıklı siyasetin temsilcilerinden de kurtulacaktır.

Bu vesileyle bir kez daha salgın döneminde 65 yaş üstü ve kronik hastalığı olan vatandaşlarımız başta olmak üzere milletimize hizmet etmek için çalışan Vefa Sosyal Destek gruplarına teşekkür ediyorum. Sağlık personelimize, güvenlik güçlerimize, tüm emekçi kardeşlerime teşekkür ediyorum.

Etiketler
Koronavirüs Türkiye Kabine Muhalefet