Erdoğan, İnce'yi eleştirdi 2. Ordu Komutanı alkışladı!

Erdoğan, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) tarafından organize edilen “Esnaf buluşmasına” katılmıştı...

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçen gün partisince Malatya’da düzenlenen mitingden sonra Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) tarafından organize edilen “Esnaf buluşmasına” katılmıştı.

Erdoğan burada CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’yi hedef alarak “Çırağa dükkan teslim edilmez. Siyasetin çıraklarına da Türkiye emanet edilmez. Siyasette hiçbir başarısı, hiçbir tecrübesi olmayanlara ülkenin yönetimini asla veremeyiz. Kardeşlerim; girdiği her yarışı kaybedenlerin ne kendilerine, ne de milletimize verebilecekleri bir şey yoktur” demişti.

Erdoğan’ı bu sözleri salonun ön sıralarında bulunan TESK ve TOBB gibi patron örgütü başkanlarından büyük alkış alırken, alkışlayanlar arasında 2. Ordu Komutanı İsmail Metin Temel’in de bulunması dikkat çekti. Temel, Erdoğan’ın alaylı sözlerini alkışlarken yüzündeki gülümsemeyi de saklama gereği duymadı.

Etiketler
General İsmail Metin Temel Ordu Türkiye