Eren Erdem hakkında yeni bir algı operasyonu mu? AA 2 aylık haberi servis etti

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Eren Erdem hakkında verilen 4 yıl 2 ay hapis cezasının onanması istediği haberi hakkında avukatından açıklama geldi.

Eren Erdem hakkında yeni bir algı operasyonu mu? AA 2 aylık haberi servis etti

GERÇEK GÜNDEM- Devletin resmi haber ajansı olan Anadolu Ajansı, bu sabah Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığınca, kapatılan Karşı gazetesine yönelik davada yargılanan Eren Erdem'e, "silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte bilerek ve isteyerek yardım etmek" suçundan verilen 4 yıl 2 ay hapis cezasının onanmasının istendiği haberi servis edildi.

Bütün haber sitelerinde manşet olan AA'nın bu haberi hakkında Eren Erdem'in avukatı Onur Cingil dikkat çeken bir açıklama yaptı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Avukat Onur Cingil, söz konusu kararın 2 ay önce verildiğini ve kendilerinin de 1.5 ay önce karara itiraz ettiklerini duyurdu.

Eren Erdem hakkında yeni bir algı operasyonu mu? AA 2 aylık haberi servis etti - Resim : 1

Eren Erdem'in avukatı Cingil, "Haberin neden tekrar ortaya atıldığını anlamamakla birlikte manidar bulmaktayız! Korona sebebiyle Yargıtay faaliyete ara vermişken(!) Maksatlıca bu haberleri çıkaranlara sözümüz: @erenerdemnet
SUÇSUZDUR! MASUMİYETİ SÜREÇ SONUNDA TESCİLLENECEKTİR. Bunu ülke kamuyu da bilmektedir!" dedi.

Eren Erdem hakkında yeni bir algı operasyonu mu? AA 2 aylık haberi servis etti - Resim : 2

Avukat Cingil, neden bu haber yeniden servis edildi sorusuna ise "Yeni bir algı operasyonu hazırlanıyor olabilir" dedi.

Etiketler
Eren Erdem Yargıtay Hapis cezası Operasyon