Erdoğan'ın hedefinde yine CHP'li belediyeler var! Skandal FETÖ ve PKK benzetmesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dördüncü kez video konferans yöntemiyle gerçekleştirilen kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'ın hedefinde yine CHP'li belediyeler var! Skandal FETÖ ve PKK benzetmesi

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dördüncü kez video konferans yöntemiyle gerçekleştirilen kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu.

AKP tarafından bağış ve yardım kampanyaları engellenen CHP'li belediyeler için Erdoğan, tepki çekecek bir benzetme yaptı.

Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

"CHP'li belediyeler ne yapıyor: Bakanlıkları, valiliği hiçe sayarak kendi başlarına yardım toplamaya ekmek dağıtmaya hastane kurmaya çalışıyorlar.

CHP'li belediyelerin salgınla mücadele kurallarını hiçe sayarak giriştikleri show yapmaktır.

Bu tür teşebbüsler özellikle FETÖ PKK gibi örgütler tarafından denenmiştir.

Salgın sebebiyle sağlık sisteminin çökmesini kamu güvenliğinin zaafa uğramasını halkın sokaklara dökülmesini bekleyenler umdukları olmayınca gözlerini sokağa dikmişlerdir.

Şimdi de salgın hastalıklarla mücadele için alınan tedbirleri sabote etmeye çalışıyorlar. Ülkemizin ciddi kayıplar veren ülkeler arasına girmesini bekliyorlardı. Uganda'ya kalacak kadar küçüldüler. Fuarları panellerle bölerek sahra hastanesi diye yutturmaya kalktılar.

Şehir Hastaneleri'ne yıllarca demediklerini bırakmamışlardı. Devlet kuralları uygulayarak yardımları tek hesapta toplayınca yardımlarımıza el koyuldu yalanına koyuldular. Biz kimsenin parasına el koymadık. Onlar toplu taşıma seferlerini hesapsızca azaltarak halkımızı mağdur ettiler.

Biz infaz düzenlemesiyle kalıcı bir sistem kurmak cezaevlerindeki yoğunluğu azaltmak isterken onlar tecavüzcüler serbest kalacak yalanı ile ortalığı bulandırdılar.

Belediyeler sosyal yardım da yapabilir. Bunu kanunların belirlediği sınırlar içerisinde mülkü amirlerin bilgisi ile yapabilir. Sorun ekmek dağıtmak değil bunu şehirdeki diğer faaliyetlerle uyumsuz plansız yapmaktır. Sorun sağlık tesisi yapmak değil olmayan bir şeyi var diye göstermektir. Sorun yalan söylemek iftira atmaktır.

Karşımızdaki kirli zihniyet karşılık verilmedikçe azgınlaşmakta, yalanlaarının seviyesini yükseltmektedir. Geleceğin güçlü Türkiye'sinde muhalefetin seviyesinin özlediğimiz seviyeye yükselmesi gerekmektedir."

Etiketler
FETÖ Kabine PKK