CHP Grubu'ndan vekillere bağış yazısı! Bağış yapacakları yer belli oldu

CHP TBMM Grup Başkanlığı, koranavirüsle mücadele kapsamında başlatılan yardım kampanyalarıyla ilgili CHP'li belediyelere yardım yapılmasının kararı alındığı duyuruldu.

CHP Grubu'ndan vekillere bağış yazısı! Bağış yapacakları yer belli oldu

GERÇEK GÜNDEM - CHP TBMM Grup Başkanlığı, koranavirüsle mücadele kapsamında başlatılan yardım kampanyalarıyla ilgili CHP'li belediyelere yardım yapılmasının kararı alındığı duyuruldu.

YARDIMLARI CHP'Lİ BELEDİYELER ÜZERİNDEN İMKANLARINIZ ÖLÇÜSÜNDE YAPIN

www.gercekgundem.com'un edindiği bilgiye göre, CHP TBMM Grup Başkanlığı'ndan CHP Grup Başkanvekilleri Engin Altay, Özgür Özel ve Engin Özkoç imzasıyla milletvekillerine gönderilen yazıda "Alınan karar gereğince ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ayni ve nakdi yardımların seçim bölgelerindeki CHP'li belediyeler üzerinden imkanlarınız nispetinde yapılması kararlaştırılmıştır" denildi.

İŞTE CHP TBMM GRUP BAŞKANLIĞI'NDAN MİLLETVEKİLLERİNE GÖNDERİLEN O YAZI:

"Covid-19 salgını nedeniyle çok sayıda vatandaşımızın ekonomik olarak mağdur hale geldiği zaten var olan yoğun işsizliğin katlanarak arttığı hepimizin malumudur.

Dayanışma ve yardımlaşma, ulusumuzun karakteristlik baskın özelliğidir.

Mağdur ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın bu zor zamanlarında yanında olmak grubumuzun da insani ve milli sorumluluğudur.

Alınan karar gereğince ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ayni ve nakti yardımların seçim bölgelerindeki CHP'li belediyeler üzerinden imkanlarınız nispetinde yapılması kararlaştırılmıştır."

Etiketler
Koronavirüs Türkiye TBMM