CHP Osmangazi ilçe örgütünden koronavirüs ile mücadelede örnek davranış

CHP Bursa Osmangazi İlçe Başkanı Mete Akyolcular ve ilçe üyeleri yeni tip koronavirüs ile mücadele kapsamında kentte halka maske dağıttı.

CHP Osmangazi ilçe örgütünden koronavirüs ile mücadelede örnek davranış

Dünyayı etkisi altına Covid-19 Corona virüs krizi nedeniyle ülkeler tıbbi malzeme sıkıntısına da girdi.

Bir dizi tedbir doğrultusunda market ve pazar alanlarında ve ulaşım araçlarında maske takma zorunluluğu getirilince tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de tıbbi yardımlar ve kampanyalar başladı.

İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlarından sonra birçok CHP’li belediyeler harekete geçti ve ücretsiz maske dağıttı.

Bu yardım dağıtımlarına CHP’li Belediyelerle birlikte örgütleri de katıldı. AKP Bursa Büyükşehir Belediyesi maske dağıtmazken CHP Bursa Osmangazi İlçe Başkanı Mete Akyolcular, Başkan yardımcısı Işıl Türük ve Kadın Kolları Başkanı Meryem Sezer 05.04.2020 günü harekete geçerek bölgesindeki Tuzpazarı, çarşı ve kapalı Pazar ile Metro girişlerinde halka maske dağıttılar.

CHP Osmangazi ilçe örgütünden koronavirüs ile mücadelede örnek davranış - Resim : 1

Bu çalışmada bir çok vatandaşın maskelerinin olmadığını, bulamadıklarını, bulsalar bile satın alma imkanlarının bulunmadığını ve devletin bu konuda kendilerine tedarik etmesi gerektiğini söyleyerek CHP’nin bu konudaki çalışmalarından çok memnun oldular.

Ayrıca bu çalışmalara CHP Osmangazi Gençlik kolları da katıldı. CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Anıl İlbay ve Gençlik Kolları eski Başkanı Çağlar Ahmet Çavdar da gönüllü olarak başka bir alan olan Osmangazi Soğanlı Pazarına giderek kendi imkanlarıyla temin ettikleri kolonyaları halka ücretsiz dağıttılar.

Halka dezenfektan sıkarak halkın sağlığını korumaya çalıştıklarını ve her zaman yanında olduklarını söylediler.

CHP Osmangazi ilçe örgütünden koronavirüs ile mücadelede örnek davranış - Resim : 2

Etiketler
Koronavirüs Türkiye Bursa