CHP'li Ramis Topal, Dilek Tahtalı'nın kabrini ziyaret etti

CHP 24. Dönem Amasya Milletvekili Ramis Topal Corona Virüse yakalanarak hayatını kaybeden 33 yaşındaki Dilek Tahtalı'nın Kabri Başında kuran okuttu.

CHP'li Ramis Topal, Dilek Tahtalı'nın kabrini ziyaret etti

GERÇEK GÜNDEM - İstanbul’da, Covid-19 tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden ve geçen hafta memleketi Amasya’nın Gümüşhacıköy ilçesinde toprağa verilen 33 yaşındaki Dilek Tahtalı’nın cenazesine jandarmanın aldığı güvenlik önlemleri ve cenazeye şehir dışından hiç kimsenin katılmasına izin verilmediği için CHP 24. Dönem Amasya Milletvekili Ramis Topal bugün Amasya’nın Gümüşhacıköy ilçesi Beden Köyü'nde kabri başında ziyaret etti ve Dilek Tahtalı için kuran okuttu.

Ramis Topal’a Merzifon ve Çevre Köyleri Kültür Dayanışma Derneği (MERDER) Başkanı Koray Göbel, Köy Muhtarı Dursun Erdoğan , Köyün İmamı ve Beden Köylüleri eşlik etti.

Gerçek Gündem’e açıklama yapan Ramis Topal "Kızımız Dilek Tahtalı'nın cenazesine alınan önlemlerden dolayı katılmadık bugün beden köyünde kabrini ziyaret ettik ve hayrına kuran okutup dua ettik mekânı cennet olsun çok genç yaşta aramızdan ayrıldı anne ve babasına sabırlar diliyorum" dedi.

Etiketler
Amasya Milletvekili