AKP'nin suskunluğuna tepki: 'Memleketteki tek yetkili Hatay Valisi'

CHP 26. Dönem Milletvekili - Gazeteci Barış Yarkadaş, İdlib'den gelen 33 şehit haberi sonrası yaşanan gelişmeleri değerlendirdi.

AKP'nin suskunluğuna tepki: 'Memleketteki tek yetkili Hatay Valisi'

CHP 26. Dönem Milletvekili - Gazeteci Barış Yarkadaş, İdlib'den 33 şehit haberinin ardından Erdoğan'ın sessizliğini ve CHP'nin Meclis'te kapalı oturum teklifinin AKP tarafından reddedilmesine tepki gösterdi.

Barış Yarkadaş'ın İdlib'den gelen 33 şehit haberi sonrası yaşanan gelişmeleri sosyal medya hesabından değerlendirdiği açıklamaları şöyle:

"AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı, “Meclis olarak kapalı oturum yapılmasını uygun görüyoruz ama acilen toplanmasını gerektirecek durum yok" dedi. Bu sözler, AKP'nin zihin dünyasının yansımasıdır. Onlar için, şehid olanların hiçbir anlamı yoktur. Yazıklar olsun bu zihniyete!

Güzel ülkemizi cehenneme çeviren iktidarın sesini duymak ve ne olup gittiğini öğrenmek için, TOKİ açılışı ve çay dağıtma töreni yapılmasını mı bekleyeceğiz! Valinin arkasına saklanmayın; ortaya çıkın gerçekleri anlatın ve sonra da hep birlikte İSTİFA edin! Çünkü sorumlusunuz!

AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün tam da bu dakikalarda "İdlib'te herşey lehimize döndü" diyordu. Bu sözlerin üzerinden 24 saat geçti; Erdoğan'ın sesini hala duyamadık! AKP'li yöneticiler de ortada görünmüyor. Memleketteki tek yetkili, sanırım Hatay Valisi... #İdlib"

Etiketler
Barış Yarkadaş Hatay İdlib