Erdoğan: İdlib'e harekat an meselesidir

Partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunan AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, "Bir gece ansızın gelebiliriz. Harekat an meselesi" ifadelerini kullandı.

Erdoğan: İdlib'e harekat an meselesidir

Partisinin Meclis grup toplantısında konuşan AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, "Türkiye İdlib'de kendi hareket planlarını uygulamak üzere her türlü hazırlığını yapmıştır. Bu konuda da 'bir gece ansızın gelebiliriz' diyoruz. İdlib harekatı bir an meselesidir." ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın açıklaması şu şekilde:

"İDLİB İÇİN SON İKAZLARIMIZI YAPIYORUZ"

İdlib'de son günlere giriyoruz, artık son ikazlarımızı yapıyoruz. Görüşmelerde şu ana kadar maalesef arzu ettiğimiz neticeye ulaşamadık. Masada bizim istediğimiz yerin çok uzağında olunduğu bir gerçektir. Türkiye İdlib'de kendi hareket planlarını uygulamak üzere her türlü hazırlığını yapmıştır. Bu konuda da 'bir gece ansızın gelebiliriz' diyoruz. İdlib harekatı bir an meselesidir.

Bizi kur-faiz-enflasyon şeytan üçgeni ile teslim almaya çalışanları bir kez daha hüsrana uğrattık. Merkez Bankası politika faizini yüzde 11.25 seviyesine kadar indirdi. Bu ağustos 2018'in bile gerisinde bir seviyedir. Ekonomide sağlanan güven ortamı, kamu borçlanma maliyetlerini de düşürmüştür.


Etiketler
İdlib