Erdoğan 'İdlib' planını açıkladı: Saldırı olursa, rejim güçlerini her yerde vuracağız

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, dün açıklayacağım dediği İdlib planını anlattı.

Erdoğan, "Gözlem noktalarındaki ve diğer yerlerdeki askerlerimize en küçük bir zarar gelmesi halinde İdlib ve Soçi muhtırası sınırlarıyla bağlı kalmadan rejim güçlerini her yerde vuracağımızı ilan ediyorum" dedi.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;

Elazığ için başlattığımız yardım kampanyasında yaklaşık 1 milyon lira topladık.

İDLİB

Söze gelince insan haklarını ağızlarından düşürmeyenler bu saldırılar karşısında derin bir sessizliğe gömülmüş durumdalar. Türkiye bu duruma seyirci kalmayacak.

Biz artık lafa değil sahadaki gerçeklere göre hareket edeceğiz. Rejimi gözlem noktalarının gerisine çıkarmakta kararlıyız. Hemen şimdi ne yapmamız gerekiyorsa onun adımlarını atacağız.

Gözlem noktalarındaki ve diğer yerlerdeki askerlerimize en küçük bir zarar gelmesi halinde İdlib ve Soçi muhtırası sınırlarıyla bağlı kalmadan rejim güçlerini her yerde vuracağımızı ilan ediyorum.

Mehmetçiklerin kanının döküldüğü bir yerde hiç kimsenin güvende olamayacağını burada açıkça söylüyorum. Suriye halkının özgürlük mücadelesi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının beka mücadelesidir.

Etiketler
İdlib Recep Tayyip Erdoğan Saldırı