CHP Bitlis İl Başkanı belli oldu

Bitlis il merkezindeki Manolya Düğün Salonu’nda yapılan CHP Bitlis İl örgütü kongresinde Veysi Uyanık İl Başkanı seçildi.

CHP Bitlis İl Başkanı belli oldu

CHP'de devam eden olağan kurultay sürecinde bugün Bitlis'te İl Başkanlığı seçimi vardı.

CHP BİTLİS 'VEYSİ UYANIK' DEDİ

Bitlis'te gerçekleştiren kongrede seçime katılan 71 delegenin 41'nin oyunu alan Veysi Uyanık CHP'nin Bitlis İl Başkanı oldu.

CHP Bitlis İl Başkanı belli oldu - Resim : 1
Velsi Uyanık

VEYSİ UYANIK KİMDİR?

Bitlis’in Mutki ilçesinde 1969 yılında doğan Veysi Uyanık, ilk ve orta öğrenimini Tatvan’da tamamlayarak, 1987 yılında Tatvan Atatürk Lisesi’nden mezun olmuştur. Lise yıllarında amatör olarak futbol ve basketbol oynayan Veysi Uyanık, Tatvan Spor Kulübü’nde yöneticilik yapmıştır.

Anadolu Üniversitesi İş İdaresi Bölümü’nde öğrenim hayatına devam eden Veysi Uyanık, Bitlis ve Mersin ile Ankara’da ticari faaliyetlerde bulunmuştur. Veysi Uyanık, 1999 yılı ile 2009 yılı arasında Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığı görevi, 5 yıl süreyle Formula-1 Türkiye Yönetim Kurulu üyeliği, Türk Standartları Enstitüsü teknik kurul üyeliği görevlerinde bulunmuştur.

2002 ve 2015 yıllarında CHP’den Bitlis 1. sıra milletvekili adayı olan Veysi Uyanık, aynı zamanda Bitlis ve Ankara’da ticari hayatını sürdürmeye devam etmektedir. Veysi Uyanık, evli ve dört çocuk babasıdır.

Etiketler
CHP kurultayı Bitlis Kongre