Kılıçdaroğlu'ndan Elazığ depremi açıklaması

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Elazığ depremi ile ilgili açıklama yaptı.

Kılıçdaroğlu'ndan Elazığ depremi açıklaması

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Elazığ'daki depremi ile ilgili açıklama yaptı.

Kılıçdaroğlu, "Zor bir süreç yaşıyoruz. Beni bu süreç içerisinde duygulandıran olay, bu tür felaketlerle karşı karşıya kaldığımızda siyasi görüşü, kimliği ne olursa olsun bütün vatandaşlarımızın gönül birliği içinde yaraları sarmak için olağanüstü bir çaba göstermesidir. Allah başka acılar vermesin" dedi.

Elazığ depremi ile ilgili açıklama yapan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kullandı:

- Zor bir süreç yaşıyoruz. Beni bu süreç içerisinde duygulandıran olay, bu tür felaketlerle karşı karşıya kaldığımızda siyasi görüşü, kimliği ne olursa olsun bütün vatandaşlarımızın gönül birliği içinde yaraları sarmak için olağanüstü bir çaba göstermesidir. Allah başka acılar vermesin.

- Bu tasada ve kıvançta beraber olmanın bütün güzelliklerini gösteriyor bize. Allah başka acılar vermesin. Bu tür acılar bizleri birleştiriyor ama keşke bu tür acılar olmasa, her türlü önlem alınsa ve dolayısıyla bir can kaybı yaşanmasa. En büyük arzularımızdan birisi de budur.

- Bu çerçevede olaya bakıyoruz. Bu çerçevede arkadaşlarımız oradalar. Değerlendirmeleri yapıyorlar. Bölgenin bütün ihtiyaçlarını belediye başkanlarımızla birlikte merkezi yönetim de karşılıyor zaten. Dolayısıyla vatandaşlarımız da bölgeye olan sempatilerini, yardımlarını esirgemiyorlar. Hem Elazığlılara hem Malatyalılara başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Milletimizin başı sağ olsun diyorum. Yaralananlara da acil şifalar diliyoruz. Onlar da inşallah kısa süre içerisinde iyileşir ve evlerine dönerler.

Etiketler
Elazığ Kemal Kılıçdaroğlu