Mansur Yavaş makam odasının arkasından çıkan 'sağır odayı' anlattı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, makam odasının arkasından çıkan odayla ilgili bilinmeyenleri anlattı.

Mansur Yavaş makam odasının arkasından çıkan 'sağır odayı' anlattı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Hürriyet Ankara Bürosu’nu ziyaret etti. Yavaş, hem başkanlık koltuğuna oturduktan bugüne kadar yaptıklarıyla hem de siyasi tartışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunurken belediye başkanlığı makamındaki, “sağır oda” hakkındaki bilgileri paylaştı.

Görüşmeyi bugünkü köşesinde aktaran Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, "Makam odasının arkasında bir sağır oda varmış. Hani şu CIA’in, MİT’in merkezinde olan tipten; camsız, elektriği olmayan, üç kat yalıtımlı." diye yazdı.

Selvi'nin yazısının ilgili bölümü şu şekilde:

Mansur Yavaş’ı ziyaret ettiğimde makam odasının büyüklüğünden şikâyet etmişti. Tam 245 metrekareymiş. Ama bugün bir şeyi daha öğrendik. Makam odasının arkasında bir sağır oda varmış. Hani şu CIA’in, MİT’in merkezinde olan tipten; camsız, elektriği olmayan, üç kat yalıtımlı. Her türlü dinlemeye karşı olanından. Başbakanlık Konutu’nda FETÖ’nün dinlemeye yarayan böcekleri bulununca Cumhurbaşkanlığı Külliyesi yapılırken ilk işimiz “Sağır oda var mı?” diye sormak olmuştu. Külliye, 15 Temmuz gecesinde olduğu gibi bir saldırı anında dahi ülkeyi yönetecek şekilde bir sisteme göre dizayn edildi.

Etiketler
Ankara Mansur Yavaş