Selahattin Demirtaş'ın kardeşinden Nedim Şener'e 2012 hatırlatmalı yanıt

Selahattin Demirtaş'ın kardeşi Aygül Demirtaş, Nedim Şener'in Demirtaş'a yönelik açıklamalarına yanıt verdi.

Selahattin Demirtaş'ın kardeşinden Nedim Şener'e 2012 hatırlatmalı yanıt

GERÇEK GÜNDEM - Selahattin Demirtaş'ın kardeşi Aygül Demirtaş, Nedim Şener'in Demirtaş'a yönelik açıklamalarına yanıt verdi.

Aygül Demirtaş, Nedim Şener'in 2012 yılında Odatv davasında tutuklu bulunduğu günlerde ağabeyi Selahattin Demirtaş'ın attığı, "Herkese gunaydin,Ahmet ve Nedim'in durusmalari var bugun, umarım serbest kalirlar" tweetini de alıntılayarak yanıt verdi.

Aygül Demirtaş, paylaşımında şunları kaydetti:

"Sayın Demirtaş, o gün de her zaman olduğu gibi haksızlıkların karşısında, haklının ve hukukun yanındaydı. Nedim Şener'e bugün de haksızlık edilse aynı davranışı sergiler. Çünkü o kendine değil, herkese demokrat."

İşte o paylaşım:

Selahattin Demirtaş'ın kardeşinden Nedim Şener'e 2012 hatırlatmalı yanıt - Resim : 1

Nedim Şener ne demişti?

Nedim Şener sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Tiyatro’ya bak!! Terörist PKK elebaşının heykelini dikecek yer arayan, PKK’ya “terörist” diyemeyen, PKK elebaşını ‘sayın’ demeden anamayan Demirtaş’a, Sosyal Demokrasi Vakfı, barış, demokrasi, insan hakları ödülü vermiş. Benden söylemesi tutmaz bu OYUN...3" diye yazmıştı.

İBB'nin Demirtaş'ın tartışılan kitaplarını satmaya başlamasına tepki gösteren Şener, "Bir gün şehitleri hatırlayıp, “ben neyi alkışlıyorum’ dediğinizde kızarmış avuçlarınızla yüzünüzü kapatacaksınız ama geç olacak" ifadelerini kullanmıştı.

Etiketler
Selahattin Demirtaş Nedim Şener