CHP Tarsus İlçe Başkanı belli oldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe örgütünün 12. olağan genel kurul toplantısı yapıldı.

CHP Tarsus İlçe Başkanı belli oldu

GERÇEK GÜNDEM - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe örgütünün 12. olağan genel kurul toplantısı yapıldı.

Geçtiğimiz Aralık ayı içerisinde genel merkez tarafından parti ilçe başkanlığı görevine atanan Av. Ozan Varal, olağan genel kurul toplantısında da delegelerin desteğini alarak “güvenoyu” kazandı.

Aşiyan 1 düğün salonunda yapılan ilçe kongresinde divan başkanlığını Mersin eski Milletvekillerinden Hüseyin Çamak yaptı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan olağan genel kurul toplantısında gündem maddeleri tek tek görüşüldü, ibra edildi.

Olağan Genel Kurula Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, İl Başkanı Adil Aktay, CHP Mersin Milletvekilleri Ali Mahir Başarır, Cengiz Gökçel ile Alpay Antmen, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, eski vekiller Ali Oksal, Edip Özgenç ile Serdal Kuyucuoğlu, oda, dernek, kooperatif ve STK’ların başkan ve yöneticileri, partili delegeler, üyeler ve vatandaşlar katıldı. İlçe kongresine katılımın yüksek olduğu görüldü.

CHP Tarsus İlçe Başkanı belli oldu - Resim : 1

CHP İlçe Başkanı Ozan Varal, kongrede yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Başkan Ozan Varal, “Ben sizlerin arasından biriyim. Siyaseti hep bir aile olma duygusuyla yaptım. Başarılıysam ailemle bir arada olduğum için başarılıyım. Bizler başarılı olacaksak sizlerle birlikte bir aile olduğumuz için başarılı olacağız. Çünkü sizler benim ailemsiniz.

Bundan böyle sorun üreten bir örgüt değil, çözüm üreten bir yapıda örgüt çalışma modeli kuracağız. Güzelim ülkemizde işsizlik, fakirlik, adaletsizlik, haksızlık, kadınlara şiddet, her türlü ayrımcılık, yoksulluk son bulana kadar, yani CHP iktidar olana dek, sahada sokakta birlikte mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.

CHP İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, “Tarsus’ta gidilmedik köy ve mahalle, sokak; sıkılmadık el bırakmayacağız demiştik. Ben ve arkadaşlarım bir aylık geçici görev süremizde 179 mahallede, bizzat mahallelere giderek delege seçimleri yaptık. Ayrıca ben ve arkadaşlarım Gülek’ten Bahşiş’e, Sandal’dan Yeşiltepe’ye, Hacı Hamzalı’dan Yenice’ye, kısa sürede Tarsus’un kırsal bölgelerinin tamamına bizzat giderek partimizi ve belediyelerimizin çalışmalarını anlatarak, sorunları yerinde dinledik, notlarımızı aldık ve takibimizi yaptık. Yeni dönemde de görev yaptıkları mahallelerinin abisi, ablası, başkanı muhtarlarımızı, esnaf odası ve borsasını, bütün sendikaları, ayrım yapmaksızın ülkemiz ve insan yararına çalışan, üyelerinin siyasi görüşü ne olursa olsun bütün derneklerimizi, kahvehaneleri, pazarları ziyaret edeceğiz” şeklinde konuştu.

Ardın tek listeyle seçimlere gidildi. 397 delegesi bulunan Tarsus CHP’de, 12. olağan genel kurul sonrasında yeni yönetim kurulu şu şekilde belirlendi:

Yönetim Asil Liste:

1- Ozan Varal
2- Yağmur Arslan
3- Hüseyin Ak
4-Gülay Avcı
5- Niyazi Azimet
6- Murat Çeliker
7- Kadir Doğan
8-Haluk Gülbahar
9- Özay Güngör
10- Hülya Midem
11- Menderes Polat
12- Alpay Savcı
13- Hasan Sel
14- Selahattin Şahin
15- Murat Topçuoğlu
16- Hüseyin Uğur
17- Erhan Yıldırım

Yedek yönetim kurulu yedek liste

1- Ramazan Berkoğlu
2- Canda Çınar
3- Yusuf Dediğidoğru
4- Emin Mustafa Doğru
5- Sadık Durgun
6- Gökhan Dursunoğlu
7- Derya Erkan
8- Fahri Erman
9- Yunus Fındık
10- Vahti Nur Göçer
11- Ramazan Ince
12- Mahir Karakelle
13- Meryem Kır
14- Hakan Mert
15- Meryem Yanç
16- Nurcan Yıldız

Etiketler
CHP kurultayı Tarsus Cumhuriyet Halk Partisi