Ekrem İmamoğlu'ndan Erdoğan'a: İkna olacağına eminim

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Habertürk TV'de soruları yanıtladı.

Ekrem İmamoğlu'ndan Erdoğan'a: İkna olacağına eminim

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Habertürk TV'de soruları yanıtladı.

Ekrem İmamoğlu, Erdoğan'dan randevu talebi hakkında açıklamalarda bulundu.

Ekrem İmamoğlu'nun açıklamaları şöyle oldu:

İMAMOĞLU: Her seferinde Cumhurbaşkanımızla randevumu dile getirdim. Çağırsalar hemen gidip anlatmak isterim. İkna olacağına eminim, bana bu fırsatı vermesi gerekir. Koşa koşa giderim.

YILMAZ: Tekrar görüşeceğiniz söyleniyor.

İMAMOĞLU: Ben talep ettim. Whatsapp grupları iyi niyet, temenni, bayram kutlamalarına döner. Bu iş whatsapp grubu meselesi değil. Niye ikna edeceğimi söyleyeyim. Cumhurbaşkanının meseleleri çok büyük. Bugün Rusya Devlet Başkanı burada. Bugün bir süreç başladı.

Dün yanıbaşımızda bir çatışma meselesi var. Böyle bir durumda sayın Cumhurbaşkanının doğru bilgilerle donatılabileceğine ilişkin Kanal ile ilgili endişelerim var. Ne dedi sayın Cumhurbaşkanı seçimde 'İstanbul'un 40-50 yıllık su sorununu çözdüm' dedi. Biz hiç cevap vermedik. Bilgim yoktu şimdi. Memnun da

Arıtma tesisine gittiğimde geçmite yapılanlara teşekkür ediyorum. Sayın Veysel olduk.Eroğlu'na teşekkür ediyorum. Bütün bunlar 40-50 yıl çözdüm dediği meselede kuraklığın ardından sayın Cumhurbaşkanı 'Bak İstanbul susuz kalacak' dedi. Olaya kilitlendik, mecbur kaldık, açıklama yapmaya.

Etiketler
Ekrem İmamoğlu Habertürk