Ahmet Davutoğlu'nun partisi için yeni 'isim' iddiası

Gazeteci Suat Toktaş Babıali Yokuşu'nda, Ahmet Davutoğlu'nun yeni partiyi cuma günü ilan edeceğini söyledi, son kulisleri paylaştı.

Cuma günü 10.00’da partisini ilan etmesi beklenen Ahmet Davutoğlu cephesinde parti ismine dair birçok isim öne sürülüyor.

Yarın İçişleri Bakanlığı'ndan parti kuruluşu için randevu isteneceğini belirten Toktaş, perşembe günü de randevunun onayının gelmesinin beklendiğini, cuma sabah 10:00'da Davutoğlu'nun Ankara'da bir otelde basın toplantısıyla parti ismini duyuracağını söyledi.

BİRÇOK İSİM GEÇTİ

Gazeteci Suat Toktaş Babıali Yokuşu'nda, Davutoğlu'nun kuracağı partinin adının "Huzur" olabileceğini söyledi.

Toktaş: Bir, Gelecek, Bizim, Yaşam ve Adalet Partisi (YAP) gibi bir çok isim geçti. Davutoğlu'nun kurmaylarından Selçuk Özdağ, sosyal medya paylaşımlarında Bir ve Bizim ismini öne çıkardı. Yine Davutoğlu ekibinden Taha Ün bugün YAP yani Yaşam ve Adalet Partisi'nin tüzüğünü paylaştı.

HUZUR PARTİSİ

Ben bunların dışında bir isim vereceğim. Çünkü Davutoğlu'na yakın isimler ile yaptığım görüşmeler, benim aldığım bilgilere göre Huzur vurgusu önde olacak.

"Huzur" slogan olarak bile ifade edildi bana: Huzur için, huzurunuzdayız.
Partinin isminin de Huzur olması hiç şaşırtıcı olmayacak.Peki bu paylamışlar ne o zaman? Bir, Gelecek, Bizim, Yaşam ve Adalet Partisi gibi. Bunların da riske karşı önlem olduğunu düşünüyorum.Bunlardan biri olmaz demiyorum. Evet bu isimler gündeme geldi, elene elene sanki bir Huzur Partisi üzerine odaklanılıyor gibi. Parti ismi için logo, sosyal medya hesaplarının tescillenmesi ve başka birilerine kaptırılmaması gerekiyor. Hatta bazen böyle durumlarda manipülasyon bile yapılabilir. Tabii ki, nihai kararı Davutoğlu verecek.

Etiketler
Ahmet Davutoğlu Kulis