Erdoğan'ın üniversitedeki programına 'dışarıdan taşıma' öğrenci getirildi

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bilkent Üniversitesi'nde Dünya İnsan Hakları Günü kapsamında düzenlenen ‘Her İnsan Bir Dünya’ temalı programa katıldı.

Erdoğan'ın üniversitedeki programına 'dışarıdan taşıma' öğrenci getirildi

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bilkent Üniversitesi'nde Dünya İnsan Hakları Günü kapsamında düzenlenen ‘Her İnsan Bir Dünya’ temalı programa katıldı. Erdoğan'ın katıldığı programa tüm öğrenciler alınmadı, sadece 'seçilmiş' öğrenciler katılabildi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 10 Aralık İnsan Hakları Günü dolayısıyla Bilkent Üniversitesi'nde düzenlenen programa katıldı. Erdodoğan programda bir de konuşma yaptı.

Erdoğan'ın Bilkent Üniversitesi ziyaretinde bir rakım gariplikler yaşandı. Programa önce öğrencilerin katılımı uygun görülmedi. Daha sonra bu karar değişti ve sadece 'seçilmiş öğrenciler' alındı.

Bilkent'te tüm faaliyetler tüm etkinlikler e - mail yoluyla öğrencilere duyurulurken bu konferans için öğrencilere mail atılmadı.

Bilkent'e gelecek tüm konuklar için panolara gelecek konuk ile ilgili duyuru asılıyor. Ancak bu program için hiç bir duyuru asılmadı.

Geçtiğimiz hafta öğretmenler öğrencilere bu konuyu duyururken, "öğrencilerin katılaması yasak" diyerek duyurdular.

'SEÇİLMİŞ ÖĞRENCİLERİ' ALDILAR

Katılan öğrencilerden bir bölümü Bilkent Öğrenci Konseyi'nden özel olarak seçilmiş öğrenciler. Büyük bölümünün ise dışarıdan taşıma yoluyla getirildiği iddia ediliyor.

MANSUR YAVAŞ'IN KATILACAĞI KONFERANSI DUYURDULAR

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da 17 Aralık'ta Bilkent Üniversitesi'nde bir konferansa katılacak. Yavaş'ın katılacağı konferans panolardan duyuruldu.

Erdoğan'ın üniversitedeki programına 'dışarıdan taşıma' öğrenci getirildi - Resim : 2

ERDOĞAN'A SESLENDİLER

Sosyal medyada Bilkent Üniversitesi öğrencileri konferansa alınmamalarına tepki gösterdi. Üniversitede Erdoğan konuştupu sırada bir televizyon kanalının yayını çeken Bilkentli öğrenci, "Reisim bizi de alsaydın. Keşke hani bizim okuldasın ya felan ne bileyim öğrenciyiz biz de hani" ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın üniversitedeki programına 'dışarıdan taşıma' öğrenci getirildi - Resim : 3

Bir başka Bilkentli öğrencide Tv ekranının fotoğrafını çekerek "Hani üni öğrencileri hahahah" diye sordu.

Erdoğan'ın üniversitedeki programına 'dışarıdan taşıma' öğrenci getirildi - Resim : 4

TRAFİK ÇİLESİ

Öğrenciler bugün Bilkent Üniversitesi kampüsüne girerken de trafikten dolayı güçlük yaşadı. Bir öğrenci sosyal medya hesabından, "Arkadaşlar bugün okula reis geliyormuş, sivil araç dışında yaklaşık 50 aracın ambulans, polis aracı olduğunu düşündüğüm bir konvoy önümde. Sizce içeri kaç dakikada girerim" diye yazdı.

Erdoğan'ın üniversitedeki programına 'dışarıdan taşıma' öğrenci getirildi - Resim : 5

Etiketler
İnsan hakları Öğrenci Recep Tayyip Erdoğan Üniversite