Muharrem İnce: Ben buna üzülmeyeyim de ne yapayım?

CHP'li Muharrem İnce, Hürriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'a konuştu.

Muharrem İnce: Ben buna üzülmeyeyim de ne yapayım?

Hürriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan bugünkü köşesinin bir bölümünde, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Sözcü yazarı Rahmi Turan'a 'üzülme' diyerek mesaj göndermesinin Muharrem İnce'yi çileden çıkardığını aktardı.

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan’ın üç gün önceki yazısını okuyan Muharrem İnce’nin çileden çıktığını iddia etti.

Eski CHP Yalova Milletvekili ve partisinin 2018 yılındaki cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin Saray’da Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan gizli bir görüşme gerçekleştirdiğini iddia eden ve özür dileyen Rahmi Turan üç gün önce kaleme aldığı yazıda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir gazeteci ile haber gönderdiğini ve “Rahmi Bey üzülmesin” dediğini aktardı.

Hakan bu ifadeleri okuyan Muharrem İnce’nin çileden çıktığını dile getirdi.

Hakan yazısında şu ifadeleri kullandı:

“Konuyla ilgili olarak şunları söyledi Muharrem İnce:

‘İftiraya uğrayan benim, iftiraya uğramama neden olan kişi Rahmi Turan. Genel Başkan iftiraya uğrayana değil de iftiraya kaynaklık eden kişiye ‘üzülme’ diye haber gönderiyor. İşte asıl buna üzüldüm.

Hem de çok üzüldüm. Genel Başkan bana ‘Biz Muharrem Bey’i biliriz. Onun Saray kapısına gideceğine ihtimal bile vermeyiz. Söyleyin ona üzülmesin’ diye haber göndermiyor. Ama Rahmi Turan’a üzülmesin diye haber yolluyor. Ben buna üzülmeyeyim de ne yapayım?”

Etiketler
Ahmet Hakan Hürriyet Muharrem İnce Hürriyet Gazetesi