Celal Çelik'ten Erdoğan'ın avukatına yanıt: Kaçak Saraya bakacaksın!..

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Avukatı Celal Çelik, Erdoğan'ın Avukatı Hüseyin Aydın'ın açıklamalarına yanıt verdi.

Celal Çelik'ten Erdoğan'ın avukatına yanıt: Kaçak Saraya bakacaksın!..

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Avukatı Celal Çelik'ten, Erdoğan'ın Avukatı Hüseyin Aydın'ın açıklamalrına yanıt verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 26 Kasım’da bilincinin kapandığı ve tedavi hakkının elinden alındığı açıklamaları yapılan Demirtaş hakkında, "Selahattin Demirtaş seversiniz sevmezsiniz bir partinin genel başkanlığını yaptı.

Haksız hukuksuz yere hapiste yatıyor. Yatmasının nedeni 'Seni başkan yaptırmayacağız' demesi. Gecikerek hastaneye kaldırılmış kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" açıklamasında bulundu.

ERDOĞAN'IN AVUKATINDAN KILIÇDAROĞLU'NA YANIT

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın avukatı Hüseyin Aydın, kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklamada, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na cevap verdi.

Aydın, Demirtaş’ın, “seni başkan yaptırmayacağız” açıklamasından dolayı hapiste olmadığını dile getirdi. Aydın, Demirtaş’ın tutukluluğunu “S. Demirtaş, 6-7 Ekim olaylarındaki rolü nedeniyle tutukludur. 'Seni başkan yaptırmayacağız sözü' nedeniyle şikayetimiz olmadığı gibi açılmış bir dava da bulunmamaktadır. Kılıçdaroğlu’nun bu doğrultudaki iddiası tümüyle gerçek dışıdır.” ifadeleri ile anlattı.

Celal Çelik'ten Erdoğan'ın avukatına yanıt: Kaçak Saraya bakacaksın!.. - Resim : 1

KILIÇDAROĞLU'NUN AVUKATINDAN YANIT

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Avukatı Celal Çelik ise sosyal medya hesabından yaptığu paylaşımda meslektaşı Hüseyin Aydın'a yanıt şu şekilde geldi:

"RTE’nin avukatlığını yapan meslektaşım; “Seni başkan yaptırmayacağız sözü' nedeniyle Demirtaş hakkında şikayetlerinin olmadığını” açıklamış! Şaşırdım! Lütufta bulunmuşlar!Böylesi bir sözü bile suç kapsamında görebilirlerdi gerçekten!..Bir de Genel Başkanımızın açıklamasını kavrayamadan, Genel Başkan açıklamasının doğru olup olmadığı konusunda açıklama yapmazlar mı?! Be meslektaşım; Doğru söyleyen bir lider arıyorsan Kılıçdaroğlu’na; Doğruları yanlış, yanlışları doğru yapanı ararsan Kaçak Saraya bakacaksın!.."

Celal Çelik'ten Erdoğan'ın avukatına yanıt: Kaçak Saraya bakacaksın!.. - Resim : 2

Etiketler
Aydın Kemal Kılıçdaroğlu Saray Celal Çelik