Eren Erdem: İlk seçimde Eyüp’ü alırız

Teşekkür ziyaretlerinin ikincisini CHP Eyüp Sultan İlçe Başkanlığı’na yapan CHP PM üyesi ve eski milletvekili Eren Erdem iddialı konuştu: Örgütün iradesi ve gücünün gerçekten sahaya yansıdığı ilk seçimde Eyüp’ü alırız.

Eren Erdem: İlk seçimde Eyüp’ü alırız

Teşekkür ziyaretlerinin ikincisini CHP Eyüp Sultan İlçe Başkanlığı’na yapan CHP PM üyesi ve eski milletvekili Eren Erdem iddialı konuştu: Örgütün iradesi ve gücünün gerçekten sahaya yansıdığı ilk seçimde Eyüp’ü alırız.

Tutsaklığı döneminde örgütün gösterdiği dayanışma için ilçe başkanlıklarına teşekkür ziyaretleri düzenleyen CHP PM üyesi Eren Erdem iki seçimdir Eyüp Sultan’ı almaya yaklaştıklarını bugünden çalışmaya başlanırsa ilk seçimde ilçenin sosyal demokrat belediyecilikle tanışacağını söyledi.

Eyüp’ü 31 Mart’ta CHP’nin kazanmasını yürekten istediğini vurgulayan Erdem, yerel seçim sürecinde örgütün ortaya koyduğu mücadele ve emek için teşekkür etti. Erdem, “Partimiz yerel seçimlerde büyük bir başarı kazanmıştır. Elbette bu zaferde birçok kişinin grubun, toplumsal muhalefetin katkısı vardır ama şu unutulmamalıdır ki yenilgide de zaferde de partiyi omuzlarında taşıyan örgüttür. Sizlersiniz.” dedi.

CHP İktidar Yürüyüşüne Çıkmıştır

Erdoğan’ın ülkeyi de AKP’yi de yönetmekte güçlük çektiğini vurgulayan Eren Erdem, bütün CHP’lilerin iktidar olmaya odaklanması gerektiğini, yaratılmak istenen suni gündemlerin partinin yükselişini durdurmak için kurgulandığını söyledi. Türkiye’nin tarihsel olarak önemli bir dönemeçten geçtiğini hatırlatan Erdem sözlerine şöyle devam etti: AKP Bir yerel seçim kaybetti on binlerce insan üyeliğini iptal ediyor. Hemen birbirine düştüler. Biz bu kentte 25 yıldır yerel iktidar değiliz ama bu örgüt 25 yıldır bu partinin kapısında bekliyor. Yeri geliyor işinden oluyor, yeri geliyor fişleniyor, iş bulamıyor ama vazgeçmiyor. Arkadaşlar böyle bir örgütü kimse yenemez! Bu örgüt saltanatçılar emperyalistlere emir eri olurken Kuvayi Milliye ile bağımsızlığı örgütleyen örgüttür.

Değerli dostlar, şunu özellikle vurgulamak istiyorum; Cumhuriyet Halk Partisi bugün bir iktidar yürüyüşüne çıkmıştır. Dört bir yandan partimize saldırmalarının ana sebebi budur. Bu girişimlere hiçbirimiz fırsat vermemeliyiz. Partimizi sosyal medyada, kameralar önünde tartıştırmayalım. Bu parti ülke kurmuş bir partidir. Biz sağlam durdukça kimsenin gücü CHP’ye operasyon çekmeye yetmez. Her partili şunu asla unutmamalıdır; Cumhuriyet Halk Partisi bu ülkenin umududur. Cumhuriyet Halk Partisi her koşulda savunulmalıdır. Bireysel kırgınlıklarımız, küskünlüklerimiz olabilir ama şunu iyi bilmeliyiz ki bizler CHP’liyiz ve CHP hepimizden büyüktür.

Etiketler
Eren Erdem Eyüp Milletvekili Seçim