Babacan cephesinde rahatsızlık

Yeni parti kurması beklenen Ekonomi eski Bakanı Ali Babacan'ı destekleyen isimler, Babacan ve kurmaylarının politik gelişmelere sessiz kalmasına tepkili.

Babacan cephesinde rahatsızlık

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun ve Abdullah Gül'ün desteklediği Ekonomi eski Bakanı Ali Babacan'ın kuracağı yeni partilerle ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Davutoğlu'nun kuracağı partiyle ilgili tüm detaylar paylaşılırken, partinin öne çıkan isimlerinden güncel olaylara ilişkin yorumlar da geliyor. Babacan cephesinde ise sessizlik hakim.

Yeniçağ gazetesinin haberine göre kulislerde Ali Babacan'ın Aralık ayında partiyi ilan edeceği konuşulsa da, Babacan'dan ve kurmaylarından parti ilanına, ilkelere ve kurucular kurulu listelerine dair herhangi bir açıklama yapılmadı.

Güncel olaylara sessiz kalınması, politik gelişmelere gereken muhalefetin yapılmaması Babacan ekibinde rahatsızlık yarattı.

"GELİŞMELERE SESSİZ KALINMASI RAHATSIZ EDİYOR"

Aralık ayında ilan edilmesi beklenen partinin durumunu değerlendiren Ali Babacan'a yakın bir kaynak, "Partimiz henüz kurulmadı ancak hiçbir söylem de oluşturulmuyor. Ülkede sosyal alanda bu sorun varken, ekonomi bitme noktasındayken, AK Parti'de bu kadar istifa varken gelişmelere sessiz kalınması bizleri rahatsız ediyor. Sessizlik bir an önce bozulmalı" ifadelerini kullandı.

Etiketler
Ali Babacan Rahatsızlık