Davutoğlu'na yakınlığı ile bilinen vekilden Erdoğan'ı kızdıracak 'diktatör' yorumu

AKP Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, Kars, Ardahan, Iğdır Tanıtım Günleri'nde yaptığı konuşmada "Diktatör rejimler, tekçi yapılar bizleri kendilerine benzetmeye çalıştı" dedi. Atalay’ın bu sözüyle Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef aldığı belirtiliyor.

AKP Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, Kars, Ardahan, Iğdır Tanıtım Günleri'nde yaptığı konuşmada "Diktatör rejimler, tekçi yapılar bizleri kendilerine benzetmeye çalıştı" dedi.

Atalay’ın bu sözüyle AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef aldığı belirtiliyor. Atalay, AKP'den istifa eden eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'na yakınlığı ile biliniyor.

AKP Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, yaptığı bir konuşmada tepki çeken ifadeler kullandı.

Atalay, 4. Kars-Ardahan tanıtım günlerinde yaptığı konuşmada “Diktatör rejimler, tekçi yapılar bizleri kendilerine benzetmeye çalıştı" ifadelerini kullandı. Atalay’ın bu sözüyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef aldığı belirtiliyor.

İşte o sözler:

HZ. MUHAMMED’İN HADİSİYLE GÖNERME YAPMIŞTI

AKP Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, daha önce de peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’in bir hadisini paylaşmış ve AKP çevrelerinde yoğun tepkiyle karşılanmıştı.

Atalay’ın partiden istifasının istendiği, konuşulurken, Atalay ise söz konusu iddiaları yalanlamıştı.

Orhan Atalay, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

HARF DEVRİMİ HAKKINDA SKANDAL İFADELER KULLANMIŞTI

Atalay, Harf Devrimi’nin yıl dönümü olan 1 Kasım’da yaptığı bir paylaşımda ise Cemil Meriç’in bir lafını alıntılayarak Harf Devrimi’ni hedef almıştı. Atalay, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Kamus (dil) bir milletin namusudur. 'Kamus'a dokunan el Namus'a dokundu” ifadelerini kullandı.

Etiketler
Ardahan Kars Iğdır Milletvekili