CHP'nin engellenen paneli halaylarla bitti

Terör örgütü PKK mensuplarının bastığı düğün salonu, İsviçre polisinin uyarısı ve CHP'lilerin gösterdiği tepki sonrası boşaltıldı. Terör örgütü destekçilerinin salondan çıkarılmasıyla etkinlik gerçekleşti.

GERÇEK GÜNDEM - Terör örgütü PKK mensuplarının bastığı düğün salonu, İsviçre polisinin uyarısı ve CHP'lilerin gösterdiği tepki sonrası boşaltıldı.

Terör örgütü destekçilerinin salondan çıkarılmasıyla etkinlik gerçekleşti.

Bir düğün salonunda gerçekleşen etkinliğe konuşmacı olarak CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, CHP PM Üyesi Ali Hikmet Akıllı, CHP PM Üyesi Emre Çam ile CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu davetliydi.

CHP'li vekil Engin Özkoç, CHP etkinliğinin halaylarla sona erdiğini açıkladı.

Özkoç'un Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar şöyle:

"CHP İsviçre Birliği’nin düzenlediği “Cumhuriyet Bayramı” kutlaması etkinliğini, açtıkları flamalardan PKK terör örgütü destekçisi oldukları anlaşılan bir grup engellemeye çalıştı.

CHP İsviçre Birliği’nin düzenlediği “Cumhuriyet Bayramı” kutlaması etkinliğini, açtıkları flamalardan PKK terör örgütü destekçisi oldukları anlaşılan bir grup engellemeye çalıştı.

Türk Bayrağımızın, Yüce Atatürk’ün ve değerli Genel Başkanımızın fotoğraflarının olduğu bir yerde terörist flamaları açanları esefle kınıyoruz. Her şeye rağmen etkinliğimizi yaptık. Partililerimizle, soydaşlarımızla Cumhuriyet’i coşkuyla kutladık.

Yüreği vatanı için atan kardeşlerimize Türkiye’den sevgi, selam getirdik. Etkinliği düzenleyen herkese teşekkür ederim. Yaşasın Cumhuriyet, Yaşasın Türkiye...

İsviçre’de partililerimizle, soydaşlarımızla kurduğumuz sevgi, dostluk, kardeşlik halayımız salona sığmadı bugün... Cumhuriyet’i coşkuyla kutlamamıza vesile olan herkese teşekkürler..."

Etiketler
İsviçre PKK Polis