AKP'li eski belediye başkanı 'Rabbim affetsin' dedi; istifa etti!

AKP'li eski belediye başkanı Emin Özden, sosyal medya hesabından “Yanılmışız rabbim affetsin” diyerek istifasını açıkladı.

AKP'li eski belediye başkanı 'Rabbim affetsin' dedi; istifa etti!

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun istifası sonrası AKP’de istifalar peş peşe gelmeye başladı. Eski belediye başkanı Emin Özden, sosyal medya hesabından “Yanılmışız rabbim affetsin” diyerek istifasını açıkladı.

AKP'nin ihraç istemiyle disipline sevk etmesinden sonra Ahmet Davutoğlu ile birlikte Selçuk Özdağ, Ayhan Sefer Üstün ve Abdullah Başçı istifa etti. Bu dört istifadan sonra eski vekiller de Davutoğlu'na destek vererek ayrıldı.

Feramuz Üstün (Gümüşhane), İbrahim Turhan (İzmir), Cemalettin Kani Torun (Bursa) Ömer Ünal (Konya) ve Cesim Gökçe (Ağrı) istifalarını açıkladılar.

Bu sayının önümüzdeki günlerde daha da artması beklenirken AKP'de iki dönem belde başkanlığı yapan Emin Özden:"İki dönem belde başkanı bir dönem meclis üyeliği yaptığım eski adı AK Parti olan partimden geçen hafta istifa etmiştim. Allah bir daha 1994'de oğluma ismini verecek kadar politik bir faniyi şaşırtıp sevdirmesin. Yanılmışız rabbim affetsin" diyerek istifasını duyurdu.

AKP'li eski belediye başkanı 'Rabbim affetsin' dedi; istifa etti! - Resim : 1

Etiketler