Kılıçdaroğlu İBB'yi ziyaret etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB'yi ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu İBB'yi ziyaret etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Saraçhane’deki binasına geldi.

Kılıçdaroğlu’na CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi ve CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu eşlik etti. Tören mangası tarafından karşılanan Kılıçdaroğlu şeref defterini imzaladı.

Kılıçdaroğlu şeref defterine "Sayın Ekrem İmamoğlu kazandığı İstanbul seçimini bir hizmet yarışına dönüştürecek. İmamoğlu'na inanıyor ve güveniyoruz Dualarımız ve başarı dileklerimiz O'nunla" diye yazdı.Kılıçdaroğlu İBB'yi ziyaret etti - Resim : 1

Ardından İmamoğlu’nun makamına çıkan Kılıçdaroğlu seçim başarısından sonra İmamoğlu’nu tebrik etti. İmamoğlu da “Mahcup olmayacaksınız” karşılığını verdi. İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu birbirine karşılıklı hediyeler verdi.

Kılıçdaroğlu, İmamoğlu'na İstanbul minyatürü hediye ederken, İmamoğlu da CHP'li büyükşehir belediye başkanlarının yer aldığı bir karakalem çalışamayı hediye etti.

Ekrem İmamoğlu, Tunç Soyer, Mansur Yavaş, Yılmaz Büyükerşen, Kemal Kılıçdaroğlu ve kendisinin de yer aldığı kara kalem çizimi yapan ressamın "Kağıdım bu kadardı, çizemediklerim kusura bakmasın" dediğini de aktardı.

Kılıçdaroğlu İBB'yi ziyaret etti - Resim : 2

Heyet daha sonra kapalı görüşmeye geçti.

Etiketler
Kemal Kılıçdaroğlu