AKP'li adaydan dikkat çeken çağrı: Menfaatperestlerin tek korkusu...

BB Adayı Ekrem İmamoğlu’na vereceğini söyleyerek gündeme bomba gibi düşen Beykoz Ak Parti’den belediye başkanı aday adayı İşadamı İsmail Gürkan bu haftada özel açıklamaları sürdürdü.

AKP'li adaydan dikkat çeken çağrı: Menfaatperestlerin tek korkusu...

AKP'den Beykoz için belediye başkan aday adayı olan İsmail Gürkan geçtiğimiz hafta Ekrem İmamoğlu'na destek olacağını açıklamıştı.

31 Mart yerel seçimlerinden Beykoz Ak Parti’den belediye başkanı aday adayı olan Beykoz İsmail Gürkan Flas Haber sitesine açıklama yapmıştı. Gükan, 23 Haziran’daki İBB seçimlerinde oyunu Ekrem İmamoğlu’na vereceğini açıklayarak ezberleri bozmuştu. İşadamı siyasetçi İsmail Gürkan’ın bu açıklaması Beykoz’da büyük yankı uyandırmış ve ilçe gündemini belirlemişti.

“66 yaşında bunu öğrendim Beykoz’un Kaymağı birileri yiyor”

Beykoz’un sorunlarına her zaman duyarlı olan İşadamı siyasetçi İsmail Gürkan bu hafta da açıklamalarını sürdürerek Beykozluları uyardı: Bu menfaatperestlere dur deme zamanı geldi. Beykoz’un kaymağını birilerinin yediğini söyleyen Gürkan, “Ormanlarımız villalarla doldu. İmar var mı, bunlar nasıl yapılıyor? Cevap yok. Kimi gariban evinin damını yapamıyor, kimisi basit iskele ruhsatı ile villa yapıyor, Beykoz’da mantar gibi villa türedi 66 yaşında bunları da gördük.

“9 senede verdiğim dilekçelerin cevabını alamadım”

2010 yılında bu kaçak villalarla ilgili içişleri bakanlığı başta olmak üzere bir çok kuruma dilekçeler verdim. Bu evraklar hala elimde. 9 senede bana cevap verilmedi. Beykoz; sit, Boğaziçi öngörüm alanı. Buralara katiyen villa yapılamaz. Ancak bakıyoruz basit iskele ruhsatı ile alınmış bu ruhsatlar. İşte beni kahreden durum bu. Ben yıllardır bunlarla mücadele ediyorum.

“Beykoz’un kalanına da göz diktiler”

Bakınız söylüyorum; Beykoz’da kalanların tası toprağı da ellerinde alınacak. Mecburi göçe zorlanacak. Beykoz’a çöken menfaatperestlerin amacı bu. Damat, belediye başkanı buralara bile bile getirildi. Damadın kendi vakfına orman arazilerine yaptırdığı özel eğitim kurumları ortada. Bunlar devam edecektir. Uyan Beykozlu malınız elden gidecek.

“Menfaatperestlerin tek korkusu İBB’nin el değiştirilmesi”

Burada amaç Beykoz’un rant alanlarının menfaatperestlere verilmeye devam ettirilmesi. Ancak büyükşehir el değiştirirse bu rantlar duracak ve onay almayacak. Beykoz’a dışarıdan gelip çöreklenmiş kişiler istedikleri gibi at koşturmayacak. İmamoğlu büyükşehir’i alırsa hiçbir menfaatperest rant elde edemeyecek. Artık uyanma vakti. Benim Beykuzlalardan tek ricam bunların farkına varmaları ve bu rantçılara dur demeleri.

Etiketler
Beykoz Ağrı Ekrem İmamoğlu