Mezoterapi nedir? Mezoterapi ile gençleşme nasıl olur?

Estetik International Sağlık Grubu'ndan mezoterapi hakkında açıklama.

Mezoterapi nedir? Mezoterapi ile gençleşme nasıl olur?

60 seneyi geçkin zamandır cilt sorunları için kullanılan mezoterapi hakkında Estetik International Sağlık Grubu açıklamalarda bulundu:

“Mezoterapi, başta yüz ve vücut estetiği tedavilerinde sıkça kullanılan ameliyatsız bir işlemdir. Yüz ve vücut üzerindeki belirgin problemleri azaltmayı amaçlayan bir cilt gençleştirme tedavisi olan mezoterapi, özellikle yüz, boyun ve göz çevresi gençleştirme için kullanılabilir.

Mezoterapi tedavileri hyaluronik asitin doğrudan derinin orta tabakasına enjekte edilmesiyle yapılır. Bu, kolajen ve elastin üretimine teşvik ederek cildinizi besler ve canlandırır, cildinizin metabolizmasını uyarır.

Donuk ve parlaklığını yitirmiş cilde sahip olanlar, cildinde elastikiyet kaybı ve sarkma olanlar güvenle tercih edebilirler. İşlem yaklaşık 20 dakika sürer. Bireysel ihtiyaca göre 4-6 seans yapılabilir. 2. seanstan sonra nihai sonuç görülür. Tedavi bittikten sonra dahi cilt yenileme etkisi devam eder.”

Mezoterapi nedir?

Son yıllarda sıkça tercih edilen iğneli mezoterapi uygulamasına alternatif olarak geliştirilen iğnesiz mezoterapi ile artık ağrı ve acı olmadan cildi yenilemek mümkün.

Etiketler
Inter