Tüp bebek başarı oranınızı hesaplayabilirsiniz!

Tüp Bebek Başarı Yüzdesi Hesaplama Aracı ile; online bir hesaplayıcı kullanarak tüp bebek tedavisinde bebek sahibi olma şansınızı öğrenebilirsiniz!

Tüp bebek başarı oranınızı hesaplayabilirsiniz!

Bir tüp bebek başarı yüzdesi hesaplama aracı kullanmaya değer mi?

Kesinlikle, bu hesaplayıcıları kullanmaya değer. Bir tüp bebek tedavisinde; en doğru tedavi sürecinin planlanmasına yardımcı olan en önemli bilgilerden biri, tüp bebek başarı oranıdır.

Pek çok tüp bebek merkezi, tedavide başarı oranları hakkındaki bilgileri, hamilelik oranları ile sınırlandırır. İstatistiksel modeller söz konusu olduğunda, bir Tüp Bebek Başarı Yüzdesi Hesaplama Aracı ile, çocuğunuzun doğumu için gerçek fırsatlar hakkında bilgi alabilirsiniz. Size benzer bir tıbbi durumda olan kişilerin yüzde kaçı tüp bebek tedavisinde başarılı sonuçlar aldı?

https://www.bulenttiras.com/tup-bebek-basari-orani-hesaplama Adresinden k-hızlıca tüp bebek başarı oranınızı hesaplayabilirsiniz.

Bu hesaplama aracının amacı; çiftlerin hem duygusal hem de maddi olarak, hangi tedavi seçeneğinin kendileri için doğru olabileceği konusunda bilinçli kararlar vermelerine yardımcı olabilmektir. Bunu yaparken, başarılı tüp bebek tedavisinin olasılığını etkileyebilecek pek çok biyolojik ve yaşam tarzı faktörleri göz önünde bulundurulmaktadır.

· Yaş

· Boy

· Kilo

· Daha önceki gebeliklerin sayısı

· Daha önceki doğum öyküsü

· Erkek faktörleri

· Endometriozis

· Yumurtlama bozuklukları

· Azalmış yumurtalık rezervi

· Miyom gibi rahime ait faktörler

· Tüplerde bağlanma öyküsünün varlığı

· Tüplere ait kanallarda mevcut olan tıkanıklığa bağlı şişlik

· Tüplere ait diğer sorunlar

· Kanser gibi diğer durumlar

· Kısırlık dışı diğer durumlar

gibi çok çeşitli biyolojik ve yaşamsal faktörlerden elde edilen verilerden, bir tüp bebek tedavisi döngüsündeki potansiyel başarı şansınız hesaplanmaktadır.

Bir tüp bebek tedavisi başarı şansı hesaplama aracı kullanmak, hamile kalma ve çocuk doğurma olasılığının tahmin edilmesini sağladığı için, tedavi gören hastalar için harika bir tüp bebek tedavisi başarı belirleyicisidir. Sonuç olarak elde edilen bilgiler, tüp bebek yardımıyla bir çocuk sahibi olmanın istatiksel şansı hakkındaki bilgilerle sınırlıdır.

Hesaplama Aracının Amacı Nedir?

Binlerce farklı tüp bebek tedavisi döngüsüne dayanarak geliştirilen bu hesaplama aracı; tüp bebek tedavisinde canlı doğumla sonuçlanma olasılığını gösteren tahminler geliştirmektir.

Çiftlerin tüp bebek tedavisinden sonra bebek sahibi olma olasılığı hakkında beklentileri şekillendirmenin yanı sıra, tedavi hakkında daha bilinçli karar vermelerini sağlamak için de yardımcı olabilir.

Tüp Bebek Başarı Yüzdesi Hesaplama Aracı, hem tedavi gören hastalar hem de doktorlar açısından potansiyel olarak faydalı olsa da, her çiftin farklı bir deneyime sahip olacağını unutmamak önemlidir. Modeller ne kadar gelişmiş olursa olsun, her zaman gerçekte neler olacağını %100 olarak belirleyemeyebilir.

Bir tüp bebek tedavisi almayı düşünüyorsanız; sigara içiyorsanız sigarayı bırakarak, alım alımını sınırlandırarak ve sağlıklı bir kiloya inerek çocuk sahibi olma şansınızı arttırabilirsiniz. Bu kural, hem kadın hem de erkekler için geçerlidir!

Başarıyı Tahmin Etme

Bir çift, ilk tüp bebek tedavisinden önce ve sonra; toplanan yumurta sayısı, transfer edilen embriyonun sağlığı ve toplanan embriyo sayısına bağlı olarak, başarı şansını öğrenebilir. Bu bilgilere dayanarak da, bir çiftin daha sonraki tüp bebek tedavileri için başarı şansı ayarlanabilir.

Doğurganlık Gerçekleri

· Türkiye’de her 8 çiftten biri gebelik elde etmede sorunlar yaşıyor.

· Kadınlarda kısırlık yaş ile bağlantılıdır. Doğurganlıkta en büyük azalma, 35 yaşından sonra başlar.

· Kadınlarda kısırlığın yaygın nedenleri arasında; adet düzensizliği, fallop tüplerinde tıkanıklık ve endometriozis yer almaktadır.

· Bununla birlikte, her 4 çiftten 1’inde “nedeni açıklanamayan kısırlık” vardır.

Tüp bebek tedavisi ve diğer yardımcı üreme teknolojileri ile, bugüne kadar milyonlarca bebek dünyaya geldi.

Tüp Bebek Tedavisi Başarı Yüzdesi Hesaplama Aracı, tedaviye başlayıp başlanmayacağına karar vermek için kullanılmamalıdır.

Bir hesaplama aracı; çiftleri daha iyi bilgilendirme ve tedavi için duygusal ve maddi olarak hazırlanmalarına yardımcı olmayı amaçlamaktadır.

Tüp bebek tedavisinin başarı oranı hesaplanırken; kadının sigara içme durumu, alkol alımı gibi faktörler göz önünde bulundurulmadığından ve bu durumlar da doğurganlığı etkileyebileceğinden; bir tüp bebek tedavisi başarı yüzdesi hesaplama aracı, tedaviye başlamaya karar vermek ya da vazgeçmek için kullanılmamalıdır.

Bununla birlikte, doğurganlık tedavisi düşünen herkes, bireysel başarı şansları hakkında bir uzmana danışmalıdır.

Tüp Bebek Tedavisi Nedir?

Tüp bebek tedavisi, kısırlık sorunu yaşayan çiftlerin bir bebek sahibi olmasına yardımcı olmak için tercih edilen en popüler yardımcı üreme teknolojilerinden biridir.

Tedavi sırasında, bir kadının yumurtalıklarından yumurta alınır ve laboratuvar ortamında sperm ile döllenir.

Döllenen bu yumurtaya embriyo adı verilir. Embriyonun, büyümesi ve gelişmesi için kadının rahmine geri dönmesi sağlanır.

SPONSORLU İÇERİK