Vatandaştan Gökçeklerin Beyaz TV'sine: Niye Melih Gökçek zamanında yayınlanmadı?

Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek'in Beyaz TV'si Mansur Yavaş'ı kötülemek amacıyla haber yapmaya gittiği Beypazarı'nda vatandaşın tepkisiyle karşılaştı.

AKP'den tasfiye edilerek Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğundan alınan Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek’in yayın koordinatörlüğünü yaptığı Beyaz TV, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı kötülemek amacıyla Beypazarı’na bir mezarlıkla ilgili haber yapmak için gitti.

Bir vatandaş, kendisine soru soran Beyaz TV muhabirinin “yalan haber” yaptığını söyleyerek tepkisini gösterdi.

"MELİH GÖKÇEK ZAMANINDA ŞEHİTLİK BİLE BERBAt DURUMDAYKEN ŞİMDİ Mİ AKLINIZA GELDİ?"

Vatandaş muhabire, “Beyaz TV'nin kime nasıl haber yaptığını çok iyi biliyoruz. Ben mezarlığa sürekli giriyorum. Mezarlık her sene bu mevsimde böyle olur. Sonrasında gelir temizlenir.

Bu niye Melih Gökçek zamanında berbat durumdayken, şehitlik bile berbat durumdayken yayınlanmıyordu da. Şimdi mi aklınıza geldi? Beyaz TV, Beypazarı gibi bir ilçeyi şimdi mi düşünür oldu? Çok merak ediyorum gerçekten" sorusunu yöneltti.

VATANDAŞTAN BEYAZ TV'YE: "HARAM PARA YİYORSUNUZ!"

Muhabirin “Bize burası kötü dediler, biz de çekiyoruz” demesi üzerine, vatandaş, “Niye Melih Gökçek zamanında kimse buraya kötü denmedi acaba. Aldığınız maaş haram.

Siz burdaki her kötü şeyi Mansur Yavaş'tan biliyorken burayı (Beypazarı) hala bir AKP'li belediye yönetiyor. Böyle şeylerle habercilik olmaz. Haram para yiyorsunuz. Yanlış iş yapıyorsunuz. ” karşılığını verdi.

Etiketler
Mansur Yavaş Melih Gökçek Osman Gökçek Beypazarı