Sözcü çalışanlarına destek

Sözcü gazeteci yazar ve çalışanları FETÖ suçlamasıyla bugün hakim karşısına çıkacak. Sözcü yazarlarına destek için çok sayıda isim Çağlayan Adliyesi'ne geldi.

Sözcü çalışanlarına destek

Sözcü yazarları Emin Çölaşan ve Necati Doğru ile Sözcü Genel Yayın Yönetmeni Metin Yılmaz, sozcu.com.tr Yayın Yönetmeni Mustafa Çetin ve Haber Koordinatörü Yücel Arı hakkında "FETÖ silahlı terör örgütü içindeki hiyerarşik yapıya dahil olmamakla birlikte örgüte bilerek yardım etme" suçundan hazırlanan iddianame kapsamında açılan davaya bugün devam ediliyor.

Sözcü çalışanlarına destek olmak ve adalet istemek için çok sayıda isim Çağlayan Adliyesi’nde 37. Ağır Ceza Mahkemesi’nde buluştu.

Sözcü çalışanlarına destek - Resim : 1

Yazıları ve haberleri gerekçe gösterilerek bugün bir kez daha hakim karşısına çıkarılacak Sözcü çalışan ve yazarlarına destek için CHP'li Muharrem İnce, Barış Yarkadaş, Umut Oran, Dursun Çiçek, Atilla Sertel; CHP'li milletvekilleri Bülent Tezcan, Muharrem Erkek, Sera kadıgil, Mahmut Tanal, Enis Berberoğlu, Erdoğan Toprak, Utku Çakırözer, Orhan Sümer, Çetin Arık, Ünal Demirtaş, Burhanettin Bulut, Sezgin Tanrıkulu'nun aralarında bulunduğu çok sayıda isim Çağlayan Adliyesi'ne geldi. Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül de Sözcü çalışanlarına destek için duruşmaya katıldı.

DURUŞMA BAŞLADI

Duruşmada Sözcü çalışanlar ve avukatlar savunma yapıyorlar.

Etiketler
Sözcü davası FETÖ